Καλλινικίδης και Δεληγιάννης στο 3on3 του Ηρακλείου

Το τουρνουά 3ON3 στο Ηράκλειο Κρήτης αρχίζει σε τρεις ημέρες και στη λίστα των παικτών που θα πάρουν μέρος προστέθηκαν άλλοι δύο, ο Χρήστος Δεληγιάννης και ο Ακης Καλλινικίδης. Ο σέντερ του Πανελευσινιακού και ο φόργουορντ του ΑΓΟΡ μίλησαν στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την εκδήλωση…

«Η διεξαγωγή των τουρνουά 3ON3 είναι μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ και γίνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Εμείς ως επαγγελματίες παίκτες και μέλη του Συνδέσμου, αισθανόμαστε την υποχρέωση να δίνουμε το παρών διότι πρέπει να περάσουμε στα παιδιά το μήνυμα, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το μπάσκετ. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα πάρω μέρος στο τουρνουά» δήλωσε ο Χρήστος Δεληγιάννης.

Από την πλευρά του, ο Άκης Καλλινικίδης ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα πάρω μέρος για μία ακόμη χρονιά στο τουρνουά 3ON3 του Ηρακλείου Κρήτης. Θεωρώ ότι είναι κάτι παραπάνω από καθήκον για τους επαγγελματίες παίκτες να παίρνουν μέρος σε τέτοια τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά, να βλέπουν τα ινδάλματά τους, να μπορούν να μιλήσουν αλλά και να παίξουν μαζί τους».