Καλογήρου: «Ψάχναμε το ξέσπασμα»

Υστερα από τρεις συνεχόμενες Κυριακές η Χαλκίδα επέστρεψε στις νίκες και πήρε σπουδαίο «δίποντο» κόντρα στο Ψυχικό. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Εύβοιας διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα για άνοδο στη Β’ εθνική. Ο τεχνικός της Χαλκίδας, Λευτέρης Καλογήρου, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την πορεία της ομάδας του, αλλά και για τον κόσμο της πόλης που έχει αποδείξει ότι αγαπάει το μπάσκετ.

Για τη νίκη επί του Ψυχικού:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το Ψυχικό δεν είναι τελείως έξω από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο, όμως έχει ένα μειονέκτημα απέναντι μας.Κάτω από αυτές τις συνθήκες ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και με μεγάλη βαθμολογική αξία.Αγωνιστικά έγινε ένα ωραίο ματς που χαροποίησε όσους το είδαν. Η θέληση για να βγούμε από το αρνητικό σερί που είχαμε μας έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο. Ψάχναμε ένα ξέσπασμα κι αυτό ήρθε κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία».

Για την κορυφή του 2ου ομίλου που έχει πάρει “φωτιά”:

«Φέτος στο όμιλο μας υπάρχουν οκτώ ισάξιες ομάδες. Γίνεται ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και από συγκυρίες ξεχώρισαν αυτές οι 4 ομάδες. Νομίζω ότι είναι κρίμα που ανεβαίνουν μόνο δύο ομάδες γιατί το αξίζουν περισσότερες. Όσον αφορά εμάς η κορυφή μας φάνηκε μεγάλο φορτίο γιατί όταν μείναμε μόνοι μας δεν άντεξαν τα πόδια μας. Φυσικά υπήρξαν και πολλά προβλήματα που αναζητούσαν και αναζητούν λύση».

Για το κόσμο στη πόλη της Χαλκίδας:

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε από την παρουσία του κόσμου αυτή τη περίοδο, καθώς καθένας ψάχνει λύσεις σε σημαντικότερα πράγματα για τη ζωή του. Η Χαλκίδα είναι μία πόλη που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι αγαπάει το μπάσκετ. Μη ξεχνάμε τι γινόταν όταν ήταν στις πρώτες κατηγορίες της χώρας η ΑΓΕΧ. Όπως λέει κι ο λαός “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”, οπότε περιμένω αν ανέβουμε στη Β’ εθνική να ενεργοποιηθεί περισσότερο ο κόσμος και με την παρουσία του θα βοηθήσει τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση της ομάδας».