Καλοκαιρινό… μπάνιο στο γήπεδο

Η χώρα μας δεν παύει κάθε μέρα να ζει αρκετές παράλογες στιγμές έτσι και στη Δράμα παραμένουν σε αγωνιστική εγρήγορση (και όχι βέβαια σε μετ’ αγωνιστική περίοδο μην ζητάμε και πολλά…) ακόμα και αν έχουν περάσει δύο μήνες από το τέλος του πρωταθλήματος!

Οι Τιτάνες με μια μικρή διήμερη ανάπαυλα ελέω Σαββατοκύριακου, αναμένεται να ανεβάσουν και πάλι ρυθμούς στις προπονήσεις τους από βδομάδα προκειμένου να δώσουν τον αγώνα μπαράζ του επόμενου Σαββάτου. Έχοντας βέβαια ήδη αρχίσει τις αποδεσμεύσεις και συζητήσεις για μεταγραφές όλοι θα χρειαστεί να είναι κάπως…  ευέλικτοι ενόψει της αγωνιστικής πινελιάς του καλοκαιριού, η οποία δεν αναμένεται πάντως να είναι… δροσερή όπως πολλοί θα ήθελαν τέτοιο καιρό, αλλά «καυτή» αφού αναμένεται να παραβρεθεί αρκετός κόσμος και από τις δύο ομάδες λόγω κρισιμότητας.

Έτσι, Μούκας και Μουζίκας αν και δεν θα συνεχίσουν τη καριέρα τους στη Δράμα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψουν για ένα τελευταίο παιχνίδι ευελπιστώντας να βοηθήσουν και πάλι σημαντικά την ομάδα τους, ενώ αντίθετα, δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Βογιατζάκης.