Καλό και απ’ την τηλεόραση, καλύτερο από κοντά!

Η ΚΑΠ το προσεχές Σάββατο (9/2, 14.00) θα φιλοξενίσει στο κλειστό του Κοντόπευκου το φίλο σωματείο των Τρικάλων BC -τα οποία διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδό τους στην Α1- και για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία της Αγίας Παρασκευής η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι της ΕΤ-1!

Η ομάδα μας προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στις Σέρρες… Παρά την ήττα η ψυχολογία της είναι σε υψηλά επίπεδα και είναι πανέτοιμη για να αντιμετωπίσει μία απ’ τις πληρέστερες και ποιοτικότερες ομάδες της Α2.

Αναμφίβολα, αποτελεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι αγώνας της ΚΑΠ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και μάλιστα από το ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ της ελληνικής τηλεόρασης και άπαντες στην ομάδα δεν επιθυμούμε επουδενί να μην πανηγυρίσουμε τη νίκη στην πρώτη μας… τηλεοπτική εμφάνιση!

Γι’ αυτό και καλούμε τους φίλους της ΚΑΠ να γεμίσουν απ’ άκρη σ’ άκρη το κλειστό του Κοντόπευκου! Ελάτε να δώσετε ώθηση στην αγαπημένη μας ομάδα!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ !!!

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ΚΑΠ με εσάς στο πλάι της… γιγαντώνεται! Ενώστε τη δύναμή σας με τους παίκτες μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμη μία μεγάλη νίκη!

Το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει και πάλι !!!

ΝΑΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!

 

Γενική είσοδος 5 Ευρώ. 

Σας περιμένουμε!

ΟΛΟΙ στο πλευρό της ΚΑΠ!

Να μην λείψει κανείς!