Καλό το… σενάριο, αλλά δεν έχει «δράκο»! Καλό μήνα σε όλους…

Το… σενάριο της αναζήτησης πόλεων από την ομοσπονδία για τη διεξαγωγή final 4 προκειμένου να βγουν οι ομάδες ανόδου και υποβιβασμού, φαντάζει καλό. Τουλάχιστον για πρωταπριλιάτικο! Διότι αυτό ακριβώς είναι το συγκεκριμένο σενάριο… Παρά τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε άπαντες, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιορισμών, θελήσαμε να τιμήσουμε την παράδοση αυτή, λέγοντας ένα αθώο ψέμα, έχοντας ως σκοπό να ξεγελάσουμε τα «θύματά» μας.

Και με δεδομένες τις αντιδράσεις, τα σχόλια, τα e-mail, τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές κρούσεις που δεχθήκαμε στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που το συγκεκριμένο δημοσίευμα βρέθηκε στην κεντρική σελίδα του infobasket.gr, θεωρούμε ότι πετύχαμε. Ζητούμε απ’ όλους όσοι «ταράχτηκαν» με το σενάριο αυτό συγγνώμη για την αναστάτωση που μπορεί να τους προκαλέσαμε, αλλά ήταν… λόγω της ημέρας (που έλεγε κι ο Αντωνάκης στην ελληνική ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα»)!

Και ευχόμαστε σε όλους καλό μήνα. Με υγεία πάνω απ’ όλα, καθώς αυτό είναι δίχως άλλο το βασικό ζητούμενο σε αυτή τη δύσκολη χρονικά στιγμή που ζούμε. Κι όσον αφορά τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, αυτά όλα περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς είπαμε, βασικό μέλημα και ζητούμενο είναι να μας βρει το τέλος όλης αυτής της δύσκολης κατάστασης γερούς και δυνατούς.

Καλό μήνα, λοιπόν από το infobasket.gr

Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο είναι του γνωστού σκιτσογράφου Αρκά, ο οποίος με το πενάκι του σχολιάζει τη σημερινή ημέρα με ένα σκίτσα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook.