«Καλύτερα εκτός έδρας μετά τη διακοπή»

Το Στρατώνι ολοκλήρωσε το 2011 με τη νίκη-ανάσα επί του Αιγάλεω και ελπίζει να «μπει» στο 2012 αλλάζοντας… συνήθειες μακριά από το γήπεδό του. Η ομάδα της Χαλκιδικής έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 0-5 εκτός έδρας, το χειρότερο όμως είναι ότι και τα πέντε παιχνίδια τα έχασε με διψήφια διαφορά πόντων, η οποία ανέρχεται στους 16,8 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο. Η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, λοιπόν, με τη Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι…

«Μακριά από την έδρα μας είμαστε αδύναμοι φέτος, ενώ η Νήαρ Ηστ έχει νικήσει στο γήπεδό της τον Αίολο Τρικάλων και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το ματς» λέει ο Δημήτρης Μύθου. Ο προπονητής του Στρατωνίου επισημαίνει πάντως και μία ιδιαιτερότητα που θα έχει αυτό το παιχνίδι: «είναι το πρώτο μετά τη διακοπή και πολλές φορές δεν ξέρεις πως παρουσιάζονται οι ομάδες. Είναι προτιμότερο να παίζεις εκτός έδρας σε τέτοιες περιστάσεις, παρά στο γήπεδό σου».

Στον αγωνιστικό τομέα, προβλήματα δεν υπάρχουν πέρα από τις δεδομένες απουσίες των Κουντουρατζόγλου, Μαρκίδη. Ο Μπούλιας είχε ένα επιπόλαιο πρόβλημα αλλά το ξεπέρασε, ενώ δεν τίθεται πλέον θέμα με τον Νουκάρη, αφού το επεισόδιο που έγινε πριν από τον αγώνα με το Αιγάλεω θεωρείται πια παρελθόν.