Καμία απολύτως συγχώνευση

Η συνάντηση είχε κανονιστεί στο γραφείο του Απόστολου Παπουτσάκη, εκεί όπου ο πρόεδρος του Εργοτελη μαζί με όλους τους παράγοντες του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου συζήτησαν για μείζον θέματα των «κιτρινόμαυρων». Το λόγο πήρε στην αρχή ο ισχυρός άνδρας, ξεκαθαρίζοντας όλα όσα ακούγονται περί συγχώνευσης του συλλόγου με το Ηράκλειο «… είναι στη σφαίρα της φαντασίας και δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα».

Το θέμα αυτό δεν ήταν όμως ούτε το βασικό, ούτε και το μοναδικό στη συγκεκριμένη συνάντηση. Σε αυτά που στάθηκαν ήταν ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, καθώς και τα πλάνα που σχεδιάζουν οι ιθύνοντες για τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα του κ. Παπουτσάκη η πορεία και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν εξαιρετική και απόλυτα επιτυχημένη με μόνο μελανό σημείο αυτό της απόκλιση του προϋπολογισμού από το αρχικό πλάνο.

Παράλληλα, έγιναν και οι πρώτες συζητήσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά του τμήματος στην Γ’ Εθνική. Εκεί μάλιστα ξεκαθάρισε ότι η νέα χρονιά επιβάλει μικρότερο μπάτζετ από τον περσινό και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ακολουθήσει τη φετινή κατρακύλα. Κάτι που συμφωνήσαν και όσοι ήταν παρόντες και εμπλέκονται με τα κοινά της κρητικής ομάδας.

Αφού ξεκαθάρισαν το συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκαν και για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Με τις πρώτες επαφές για την ανανέωση συμβολαίων σε παίκτες αλλά και τον προπονητή Γιώργο Μακράκη, να έχουν μπει ήδη στο πρόγραμμα.

πηγη: sporfm krhths