Καμαράκης: «Είμαστε ομάδα για τα δύσκολα»

Οι Ικαροι Σερρών κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες και απουσίες και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Στάθης Καμαράκης μιλώντας για τη νίκη επί του Αμύντα τονίζοντας πως η νίκη προήλθε από την καλή άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο ματς με την Κηφισιά.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπου η νίκη ήρθε ύστερα από πολύ κόπο. Είχαμε μία σημαντική απώλεια αυτή του Μαργαρίτη αλλά τα υπόλοιπα παιδιά φρόντισαν να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να μην φανεί η απουσία του. Η νίκη κρίθηκε στη πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία αφού καταφέραμε να τους περιορίσουμε σημαντικά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη προσπάθεια που κατέβαλαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» και συνέχισε σχολιάζοντας το επόμενο ματς με αντίπαλο την Κηφισιά:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο κρύβει πολλούς κινδύνους. Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται σχετικά χαμηλά στη βαθμολογία και θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Εμείς όμως είμαστε μία ομάδα για τα δύσκολα που θα κάνει το παν για να κατακτήσει το ροζ φύλλο. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά αφού ξέρω ότι θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Πηγή: northbasket.gr