Καμαράκης: «Οι ήττες έθιξαν τον εγωισμό των παικτών»

Τρεις σερί ήττες είναι πολλές για τους Ικαρους και γι΄αυτό στόχος τους το Σάββατο είναι να βάλουν… φρένο στο αρνητικό σερί. Ο Στάθης Καμαράκης μίλησε στο Northbasket.gr, ο οποίος αναφέρθηκε στη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ελευσίνα.

«Πραγματοποιήσαμε μία πάρα πολύ κακή εμφάνιση και σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν μπήκαμε στη διεκδίκηση της νίκης», σνέφερε αρχικά ο τεχνικός των «κυανοκίντρινων» και συνέχισε:

«Οι αντίπαλοι μας επέβαλαν το ρυθμό τους, μας περιόρισαν και έφτασαν σε μία σχετικά εύκολη νίκη. Εμείς δεν μπορέσαμε ποτέ να βρούμε τις λύσεις να αντιδράσουμε. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν και να μην μείνουμε εκεί, γιατί δεν έχουμε τα χρονικά περιθώρια».

Επόμενο αντίπαλος είναι ο πρωτοπόρος Πανελευσινιακός: «Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Έχουμε δύσκολο έργο αλλά θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις. Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν θίξει τον εγωισμό των παικτών οι οποίοι θέλουν να βάλουν ένα τέλος στις συνεχείς ήττες και να αποδείξουν ότι ήταν μία κακή παρένθεση. Οι καλαθοσφαιριστές μου δεν έχουν συνηθίσει να χάνουν και με τον αθλητικό εγωισμό που τους διακατέχει, είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο θα αντιδράσουν κερδίζοντας το παιχνίδι. Με όπλο την έδρα μας και τον υπέροχο κόσμο μας θα τα καταφέρουμε».