Καμπ με την… σφραγίδα του «Γκάγκα»!

Είναι αρκετοί εκείνοι που γνωρίζουν την… τρέλα του Γιάννη Γκαγκαλούδη για το μπάσκετ. Λίγοι, ωστόσο, είναι εκείνοι που γνωρίζουν την «τρέλα» του για τα παιδιά και με βάση αυτήν, αποφάσισε – σε συνεργασία με τον αθλητικό πολιτιστικό σύλλογο «Ναύαρχο Βότση» – να διοργανώσει ένα καμπ διαφορετικό απ’ τα συνηθισμένα. Στα γήπεδα της Μίκρας, λοιπόν, στο διάστημα 5-10 Ιουλίου θα υπάρξει… παρέλαση από καλεσμένους, ένα σωρό εκπλήξεις, αλλά κυρίως πολύ προπόνηση! Με το… μενού να περιλαμβάνει τρεις ώρες το πρωί, δύο το απόγευμα ατομικές προπονήσεις για τα 48 τυχερά παιδιά (ηλικίας 13-21 ετών) που θα βρεθούν εκεί, στο 1ο ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ BASKETBALL CAMP!

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης κι ο σύλλογος «Ναύαρχος Βότσης» είναι οι διοργανωτές, ο Τάσος Μανωλόπουλος εκ των βασικών συνεργατών, ενώ στο επιτελείο προστίθενται δύο ξένοι προπονητές με προϋπηρεσία στην Barcelona και την Benetton Treviso και ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες. Ο λόγος για τους Pau Garcia (Ισπανία), Francesco Benedetti (Ιταλία)και τον Φώτη Τακιανό. Μαζί τους φυσικά θα υπάρχει φυσιοθεραπευτής και γιατρός όλες τις μέρες του Camp.
Όσον αφορά την διαμονή, για τους εξωτερικούς αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Camp θα φιλοξενηθούν στο Four Season Hotel, ένα άψογα οργανωμένο ξενοδοχειακό χώρο με πισίνα http://www.fourseasons.gr/.