Καμαράκης: «Γλυκόπικρη γεύση…»

Οι Ίκαροι Σερρών κάνουν μία πολύ καλή σεζόν στο σκληρό πρωτάθλημα της Α2 και δίνουν μάχη για την κατάληψη της 3ης θέσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Α1. Ο τεχνικός της ομάδας, Στάθης Καμαράκης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, τους στόχους που θέτει μέχρι το τέλος, ενώ κάνει τη σύγκριση μεταξύ της φετινής και των παλαιότερων πρωταθλημάτων της Α2.

Αναλυτικά:

Για την μέχρι τώρα πορεία των Ικάρων στο πρωτάθλημα της Α2:

«Έχουμε μία γλυκόπικρη γεύση γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε 3-4 βαθμούς περισσότερους ή 1-2 βαθμούς λιγότερο. Στην Α2 όλα τα ματς μπορείς να τα κερδίσεις κι όλα μπορείς να τα χάσεις. Όταν κάναμε το 6-0 νομίζαμε ότι όλα τέλειωσαν, όμως στην πραγματικότητα όλα τότε άρχιζαν. Έγιναν τότε κάποια μαζεμένα λάθη και τα πληρώσαμε. Στην Α2 πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος για το καλύτερο και για το χειρότερο. Πάντα με υπομονή είτε πας καλά είτε όχι. Μακάρι η ελληνική πολιτεία και οι υπεύθυνοι να κοιτάξουν τα πρωταθλήματα».

Για τους στόχους που θέτει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος:

«Θέλουμε το πέντε στα πέντε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Για εμάς δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό. Βαθμολογικά βλέπουμε τη τρίτη θέση, είναι κάτι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε».

Για το επίπεδο της φετινής Α2 και την ανταγωνιστικότητα που παρουσιάζει:

«Βάσει ανταγωνιστικότητας νομίζω είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική επικράτεια. Βέβαια το επίπεδο έχει πέσει αρκετά. Τα δυσχερή οικονομικά δεδομένα και οι παίκτες που πλέον δεν έλκονται από την Α2, καθώς προτιμούν να παίξουν στη Β’ εθνική και τη Γ’ γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσουν λεφτά έχει φέρει ποιοτικά πίσω το πρωτάθλημα. Σε όλα αυτά προσθέστε ότι δεν βγαίνουν νέοι παίκτες να επανδρώσουν την κατηγορία, ενώ οι κοινοτικοί είναι ελάχιστοι αφού δεν εμπιστεύονται τις ομάδες».