Καννάς: «Έξτρα κίνητρο το οτι παίζουμε με τον Ολυμπιακό»

Η Δάφνη Δαφνίου αντιμετωπίζει αύριο στο Χαϊδάρι τον Ολυμπιακό, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος. Ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Καννάς μίλησε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου για την ήττα από την Ελευθερούπολη, την μέχρι στιγμής πορεία της Δάφνης, και, φυσικά, το σημαντικό και ιστορικό αυριανό ματς.

Αναφορικά με το παιχνίδι στην Καβάλα ο 21χρονος Guard δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες: «Το προηγούμενο Σάββατο μπήκαμε νοθροι από την αρχή τους παιχνιδιού. Δεν είμασταν σκληροί στην άμυνα με αποτέλεσμα να κάνουμε μια πολύ κακή εμφάνιση».

Ο νεαρός αρχηγός της ομάδας μάς σχολίασε, επίσης, την παρουσία της Δάφνης ως το μέσον της Α2: «Από την πορεία της ομάδας, προσωπικά, είμαι ικανοποιημένος. Αυτή την στιγμή έχουμε 7-7. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να είμασταν πολύ καλύτερα, αλλά «πληρώσαμε» το κακό ξεκίνημα του Πρωταθλήματος. Στην πορεία, όμως, βελτιωθήκαμε και αυτό κρατάμε».

Ολοκληρώνοντας, ο Αλέξανδρος Καννάς αναφέρθηκε στο ματς με την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό του Σαββάτου – και βαθμολογικά, αλλά και επειδή θα παίξουμε για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό. Η ιστορία του ονόματος των αντιπάλων μας μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό!»