Κανονικά ο Συμεωνίδης

Η προετοιμασία στους Ικάρους Σερρών συνεχίζεται εν όψει το σαββατιάτικου αγώνα απέναντι στο Ρέθυμνο, με τον Φίλιππο Συμεωνίδη να δίνει το «παρών». Ο 31χρονος σέντερ μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων από το οποίο όμως εξακολουθούν να απέχουν οι Νίκος Τέρπος και Δημήτρης Τσανάκας εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ο βοηθός προπονητής των «κυανοκίτρινων», Φώτης Κοκολιός μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τον αγώνα με τους Κρητικούς:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο  ομάδα του πρωταθλήματος η οποία δείχνει στους τελευταίους αγώνες ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπυ για μας και ακολουθεί το παιχνίδι στην Τρίπολη με το Αρκαδικό.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες δηλαδή θα έχουμε παίξει με τα φετινά φαβορί για άνοδο. Εμείς δουλεύουμε σκληρά σε όλα τα επίπεδα και θα διεκδικήσουμε το μερίδιο που μας αναλογεί στα δύσκολά αυτά παιχνίδια. Οι φίλοι του μπάσκετ στις Σέρρες πρέπει να έρθουν το Σάββατο στο γήπεδο όχι μόνο για να υποστηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών  αλλά για να παρακολουθήσουν ένα  ντέρμπυ με  θέαμα και πολύ καλό μπάσκετ από δύο πολύ ποιοτικές ομάδες».