ΚΑΟΔ και American Genetics μαζί για νέες επιτυχίες

kaodΗ «καρδιά» του μπάσκετ «χτυπά» στην επαρχία και δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέραμε ότι οι ομάδες της χρειάζονται στήριξη και προβολή των μεγάλων τους προσπαθειών.

Σ’ αυτή τη κατηγορία ανήκει και ο ΚΑΟΔ, ο οποίος σε δύσκολους καιρούς βρήκε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία για να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει να ξεπεράσει αλώβητος τις …«συμπληγάδες» της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.

Η ομάδα της Δράμας σε μια πολύ ωραία και άρτια οργανωμένη εκδήλωση στο κτήμα Πέρεκ στην περιοχή Μονοπήγαδο Βασιλικών μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη παρουσίασε χθες τον νέο της χορηγό, την εταιρεία American Genetics.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε πριν από έντεκα χρόνια από τον κ. Παύλο Ζουλιάμη και από τα χαμηλά με την πάροδο των χρόνων αναδεικνύεται ως μια εκ των πλέον πετυχημένων και αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στον χώρο της με ελληνο-ιταλικές βάσεις αλλά και παγκόσμιο «χρώμα» δίνοντας το παρών σε 23 (!) χώρες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι παίκτες του ΚΑΟΔ American Genetics, ο προπονητής Κώστας Μέξας, ο πρόεδρος Άρης Ιωαννίδης ενώ την πολιτεία εκπροσώπησε ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός και τον ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος του, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης. Παραβρέθηκαν επίσης επιχειρηματίες και συνεργάτες του νέου χορηγού της ομάδας της Δράμας από την Ιταλία, το Μαρόκο, το ΙΡΑΝ και την Τουρκία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της American Genetics, Παύλος Ζουλιάμης στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων : “Συνεχίζω μια οικογενειακή παράδοση η οποία ξεκίνησε το 1949 ενώ μόλις πριν έντεκα χρόνια δημιουργήθηκε η American Genetics η οποία έχει συνεχή ανάπτυξη σε διεθνή επίπεδο. Μπορούμε σήμερα, να υπερηφανευόμαστε, ότι αποτελούμε τη μοναδική ελληνο-ιταλική δύναμη, στον τομέα του γενετικού υλικού υβριδίων καλαμποκιού, σε 23 χώρες. Αποδείξαμε ότι όταν Έλληνες και Ιταλοί συνεργάζονται πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα.

Πλέον στην ήδη έντονη διεθνή δραστηριότητα μας προστίθενται η νέα μονάδα παραγωγής μας στην Τουρκία, η ερευνητική και παραγωγική μας δραστηριότητα στο Ιράν και η διανομή των προϊόντων μας στο Μαρόκο, είμαι βέβαιος πως θα μεγαλουργήσουμε. Πάντα πίστευα, ότι η εταιρεία μας όπως όλες, έχει δύο αποστολές, την οικονομική και την κοινωνική. Οφείλουμε λοιπόν να επιστρέφουμε στην κοινωνία, κομμάτι της εμπιστοσύνης και της υπεραξίας που η ίδια μας προσφέρει.

Όπως η American Genetics, έτσι και ο ΚΑΟΔ, είναι μια νέα, υγιής ομάδα, χτισμένη πάνω σε στέρεες βάσεις, με άσβεστη φιλοδοξία να ανεβαίνει συνεχώς ψηλότερα. Σας διαβεβαιώνω με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι η American Genetics αγαπάει και επενδύει στον ΚΑΟΔ και τη Δράμα, θέλουμε όμως και οι πολίτες, οι Δραμινοί, να αγαπήσουν και να στηρίξουν τη μοναδική επαγγελματική ομάδα της πόλης. Εμείς καταβάλουμε ήδη κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η Δράμα να γίνει μπασκετούπολη. Διαβεβαιώνω τους πάντες, ότι με τη δική μας αρωγή, ο American Genetics ΚΑΟΔ, στο νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο ανταγωνιστικός”.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ , Άρης Ιωαννίδης είπε: ” Είναι πολύ σημαντικό αυτήν την δύσκολη περίοδο να έχεις φίλους να σε στηρίζουν. Ο ΚΑΟΔ βρίσκει, στο πρόσωπο της American Genetics έναν πολύ ισχυρό υποστηρικτή, έναν πιστό φίλο. Μαζί προχωράμε σε μια άλλη εποχή.

Κλείνοντας εκ μέρους και των ιδιοκτητών της ομάδας, κ. Βασίλη Τσακτσαρλή και Βασίλη Μποζατζίδη θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τηνAmerican Genetics για την εμπιστοσύνη της και να υποσχεθώ ότι μαζί θα γράψουμε ιστορία”.

Ο προπονητής Κώστας Μέξας ήταν λιτός στις δηλώσεις του: “Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλες τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, το χορηγικό τους πρόγραμμα να έχει μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Αντιλαμβανόμαστε το ειδικό βάρος που αποκτά πλέον η φανέλα του ΚΑΟΔ, καθώς φέρνει το σήμα μιας μεγάλης εταιρείας. Πιστεύουμε ότι με την υποστήριξη της American Genetics, θα μπορέσουμε σαν ομάδα να κάνουμε το βήμα παραπάνω, κάτι το οποίο θέλει και όλος ο κόσμος της Δράμας. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και μόνο ενωμένοι, ο ΚΑΟΔ και η American Genetics, θα πάμε μπροστά και θα πετύχουμε τον στόχο μας”.