Καράμπουλας: «Και ο τέταρτος μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο»

Ο παίκτης του Φάρου Κερατσινίου, Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε στο ΣΚΑΙ radio 100,3 καλεσμένος των Γιώργο Τσαντάκη και Μιχάλη Τσιγκρή αφενός για τη χθεσινή μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και αφετέρου για την έως τώρα και μετέπειτα πορεία του πρωταθλήματος.
 
«Ήταν πραγματικά μία μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Βέβαια ο Φάρος που βρίσκεται στην τέταρτη θέση δεν υστερεί σε ρόστερ και σε βάθος από τον Πανιώνιο. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Δυστυχώς πληρώνουμε την ατυχία του πρώτου γύρου όσον αφορά τους τραυματισμούς γιατί μας έλειπε ο Λιακόπουλος, ο Μπατής και ο Σκορδιλης, τρεις βασικοί παίκτες της ομάδας μας και έτσι είχαμε ως αποτέλεσμα να κάνουμε κάποιες ήττες, όπως μέσα στον Αμύντα και τον Αρκαδικό, που μαζί μ’αυτούς πιστεύω δε θα τις είχαμε κάνει. Δεν είναι καιρός για να στεναχωριόμαστε. ‘Ετσι όπως έχουν τα πράγματα ακόμα και ο τέταρτος μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο. Το σύστημα αυτό μας βολεύει και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για να συνεχίσει, λέγοντας: «Η ευκολία με την οποία επικρατήσαμε χθες επί του Πανιωνίου αποτυπώνεται επακριβώς στο τελικό σκορ. Δεν είναι πλασματική η διαφορά. Κατά τη γνώμη μου σίγουρα θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη η διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος δε φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών του. Γιατί στις δηλώσεις πριν τον αγώνα είχανε πει ότι είναι ένα παιχνίδι που θα ερχόντουσαν να το πάρουν μέσα στο Κερατσίνι ώστε να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας. Αυτό ωστόσο δεν είναι εύκολο γιατί αν μη τι άλλο η έδρα του Φάρου είναι αλώβητη τα τελευταία χρόνια. Οπότε τέτοιου είδους δηλώσεις πριν από ένα παιχνίδι μόνο επιπλέον κίνητρο μπορεί να δώσει σε παίκτες όπως έχει ο Φάρος. Ο αγώνας φυσικά και από μόνος του αποτελούσε για όλους κίνητρο, καθώς αγωνιζόμαστε με την ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά τελικά αποδείχτηκε παράσταση του ενός».

«Πολλά μπορούν να αλλάξουν σχετικά με τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων έως το τέλος του πρωταθλήματος. Αναφέρομαι στις τρεις πρώτες θέσεις γιατί η μόνη θέση που δε μπορεί να αλλάξει είναι η τέταρτη που αυτήν την κατέχουμε εμείς. Και αυτό γιατί μετά την ήττα μας στον Εθνικό την περασμένη βδομάδα χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση», είπε αναφορικά με τη μετέπειτα πορεία του πρωταθλήματος.
Ερωτηθείς για το αν θεωρεί τη φετινή χρονιά μία από τις καλύτερες της καριέρας του βάσει της πολύ καλής του παρουσίας ο παίκτης μας επισήμανε: « Πλέον σαν ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες θα σου πω ότι με στεναχωρεί το γεγονός ότι είμαστε στην τέταρτη θέση. Χαίρομαι που η αγωνιστική μου επίδοση είναι καλή έως τώρα αλλά θα αντάλλασσα τα ποσοστά μου με μεγάλη ευκολία με το να ήταν η ομάδα δεύτερη».