Τέσσερις ομάδες αγωνιούν για το φινάλε αφού στη διάρκεια των σαράντα λεπτών του αγώνα θα κριθεί όλη η χρονιά τους. Νίκη Βόλου και Αμπελώνας ευελπιστούν ότι η αυλαία θα τους βρει πρωταθλητές. Αμφότεροι έχουν σχετικά εύκολο έργο αφού αντιμετωπίζει ο μεν Αμπελώνας, την αδύναμη Αξιούπολη και η δε Νίκη τον αξιόμαχο αλλά υποβιβασμένο Αριστοτέλη Επανομής. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι των Λαρισαίων, με την έννοια ότι σε τελική ισοβαθμία παίρνουν το προβάδισμα λόγω ότι κέρδισαν με επτά πόντους τον αντίπαλο τους ενώ είχαν χάσει μόλις με τρείς.

Η δεύτερη «μάχη» γίνεται στη προσπάθεια παραμονής ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Μέγα Αλέξανδρο Κ. Β με γηπεδούχο τον πρώτο που θέλει όχι μόνο τη νίκη αλλά και διαφορά από 12 βαθμούς και πάνω. Αν το πετύχει θα υπερτερήσει στη μεταξύ τους ισοβαθμία και θα παραμείνει αυτόματα στη κατηγορία. Σε περίπτωση νίκης της Κρύας Βρύσης τότε κερδίζουν αυτοί τη παραμονή και ο Αιγινιακός πάει στα μπαράζ.

Το Άργος Ορεστικό θα κινδυνεύσει να μπει σε… περιπέτειες μπαράζ μόνο αν χάσει από τον Πρωτέα Γρεβενών ή αν κερδίσει ο Αιγινιακός με διαφορά πάνω από 12 πόντους. Ο Αιγινιακός έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Άργος, ενώ οι παίκτες του Ορεστικού το προβάδισμα σε σχέση με τη Κρύα Βρύση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, θέλουν νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Φοίνικας, Μεταμόρφωση και Αετός κόντρα στη Μακάμπη, την Έδεσσα και τον Ηρακλή Κοζάνης αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Αιγιανιακός – Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης (Αιγινίου, 18:00)
Φοίνικας Λάρισας – Μακαμπή  (Αγ. Θωμά, 18:00)
Αργος Ορεστικό – Πρωτέας Γρεβενών  (Αργους Ορεστικό, 18:00)
Μεταμόρφωση Βόλου – Πανεδεσσαϊκος  (Β. Παρασκευοπούλου, 18:00)
Αριστοτέλης Επαν. – Νίκη Βόλου  (ΔΑΚ Επανωμής, 18:00)
Αλέξ. Αξιούπολης – Αμπελώνας  (Ακιούπολης, 18:00
Αετός Κιλκίς – Ηρακλής Κοζάνης  (Α’ ΔΑΚ, Κιλκίς, 18:00)