Να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα έχουν ως στόχο οι Διόσκουροι προκειμένου να πάρουν τη καλύτερη δυνατή θέση μέσα στη πρώτη τετράδα που είναι τώρα. Ο μαραθώνιος πλησιάζει στο φινάλε του και οι παίκτες της Κοζάνης θέλουν να… «κόψουν» το νήμα με χαμόγελο αξιοποιώντας μέχρι τέλους τη πολύ καλή φετινή χρονιά.

Οι καλαθοσφαιριστές του Άρη Χωλόπουλου υποδέχονται την Αριδαία και θα διεκδικήσουν την 14η νίκη τους ευελπιστώντας ταυτόχρονα και σε κάποιο μικρό ή… μεγάλο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων (Ηρακλή Κοζάνης, Αργοναύτη, Άργος Ορ.)που θα τους δώσει τη δυνατότητα να μειώσουν τη διαφορά των δύο πόντων από την κορυφή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρξαν μέσα στην εβδομάδα και η προετοιμασία εν όψει της μαχητικής αλλά σχετικά αδύναμης Αριδαίας κύλησε ομαλά.

Το πρόγραμμα για την ομάδα της Κοζάνης είναι αρκετά βατό στον δρόμο προς τον… τερματισμό αφού θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Λάρισας εκτός έδρας, τους Τιτάνες Παλαμά εντός ενώ τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον Αετό Κιλκίς.

Τους Τιτάνες (εκτός έδρας όμως) αλλά και τον Αετό θα τους βρει απέναντι του και το Άργος ενώ στη «μάχη» της τετράδας κάπως πιο δύσκολο έργο έχουν Αργοναύτης και Ηρακλής Κοζάνης που παίζουν και μεταξύ τους την επόμενη αγωνιστική(είναι όμως και δύο βαθμούς πάνω από τους υπόλοιπους).

Πρωτέα Γρεβενών και Φοίνικα θα βρουν απέναντι τους και οι δύο «συγκάτοικοι» της κορυφής ενώ οι μεν Θεσσαλονικείς θα παίξουν επίσης με τον ΒΑΟ ενώ οι Κοζανίτες θα αντιμετωπίσουν τη τελευταία Κυριακή τα Ιωάννινα.