Καραγιάννης: «Κάθε ματς είναι μάχη»

peristeriΕνα δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του το Περιστέρι καθώς υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό. Οι «κυανοκίτρινοι» περιμένουν τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας ενώ ο Νίκος Καραγιάννης έκανε λόγο για μάχη.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει μπροστά του μία ακόμη μάχη. Το Σάββατο (20/3, 5 μμ) οι Περιστεριώτες θα υποδεχτούν στο «Α.Παπανδρέου» τον Πανερυθραϊκό σε αγώνα-φωτιά για το μέλλον της ομάδας στην Α2.

Οι Τσιότρας-Ψαρόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Παρδακίδη και πάντα με την αμέριστη συμπαράσταση της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου, Τζένης Γαλάνη, επισκέφτηκαν το 12ο Δημοτικό Σχολείο αλλά και το 35ο Γυμνάσιο Περιστερίου όπου και μοίρασαν προσκλήσεις στους μαθητές για τον επικείμενο αγώνα».

«Για μας κάθε ματς από τα δέκα επόμενα είναι μάχη. Έτσι πρέπει για να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Ο Πανερυθραϊκός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στον κόσμο μας, που είμαι σίγουρος ότι θα δώσει δυναμικό «παρών». Στηρίξτε την ομάδα τώρα, στα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι όλοι μας δίνουμε ότι έχουμε μέσα μας!» τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης.