Καραγιάννης: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη», Γκίμας: «Αναμενόμενο το ότι δεν θα είμαστε καλοί»

gkimas karagiannisΣτα πλέι άουτ θα συμμετάσχει το Περιστέρι έπειτα από το «διπλό» του στη Βέροια επί του Φιλίππου. Ο Νίκος Καραγιάννης και ο Δημήτρης Γκίμας μίλησαν αμέσως μετά τον αγώνα σχολιάζοντας την εξέλιξή του. 

Ο Νίκος Καραγιάννης δήλωσε: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη με έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Καταφέραμε μετά από πολύ αγώνα και μαθηματικά να είμαστε στα play out. Θεωρώ ότι σήμερα κερδίσαμε δίκαια απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, μια ομάδα με μεγάλο όμως βάρος λόγω του υποβιβασμού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Γκίμα για την εικόνα που παρουσίασε της φετινής ομάδας στο πρωτάθλημα και εύχομαι η Βέροια να ξαναβρεί τον δρόμο της και να ανέβει ξανά στην Α2 γιατί χρειαζόμαστε επαρχιακές ομάδες όπως είναι η Βέροια. Έχω δουλέψει στην επαρχία και ξέρω ότι είναι μεγάλο πράγμα για μια ομάδα να παλεύει σε αυτό το πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια».

Από την πλευρά του, Δημήτρης Γκίμας ανέφερε: «Να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Η νίκη ήταν δίκαιη χωρίς αμφιβολία. Να ευχηθώ να πετύχει την παραμονή του μέσα από την διαδικασία των play out. Για μένα ήταν αναμενόμενο το ότι δεν θα είμαστε καλοί. Ήμασταν υποτονικοί, χωρίς συγκέντρωση αλλά για κάποιον που ζει κάθε μέρα αυτή την ομάδα είναι φυσιολογικό. Ήδη μετά το παιχνίδι με την Λευκάδα, υπάρχει μια απογοήτευση, μια στεναχώρια και δεν είναι εύκολο μιας και η ομάδα όλο το χρόνο ήτα στα «κόκκινα» και είναι φυσικό να μην μπορούμε να επιστρέψουμε στην κατάσταση στην οποία ήμασταν μέχρι εκείνο το σημείο. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι με το Ψυχικό. Τυπική διαδικασία για εμάς οφείλουμε όμως να είμαστε εκεί και να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Αφού τελειώσει το πρωτάθλημα στη συνέχεια θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα από πέρσι και δεν θα φτάσουμε στις περυσινές καταστάσεις. Όσο αφορά την τιμωρία στο τέλος την σεζόν πολλά θα πούμε και πολλά θα απαντήσουμε».