Καραγιάννης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόσμο. Τον θέλουμε στη Λιβαδειά»

Ο Νίκος Καραγιάννης μίλησε αμέσως μετά το παιχνίδι με το Κορωπί, στο ionikosbc.gr, για την έκβαση του παιχνιδιού, τον κόσμο της ομάδας, το επερχόμενο παιχνίδι στη Λιβαδειά αλλά και τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Πολύ σπουδαία νίκη, μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Παπάγο. Τι άλλαξε αυτήν την εβδομάδα ως προς την προετοιμασία και η ομάδα παρουσίασε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο;

«Μας πείραξε πάρα πολύ η ήττα στου Παπάγου και η εμφάνισή μας. Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν στοίχημα στο κατά πόσο θα αντιδράσουμε και θα βρούμε τον καλό μας εαυτό. Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη φετινή εμφάνιση. Ήμασταν καλοί 40 λεπτά. Καλύψαμε τη διαφορά (σσ. -8 πόντοι) που είναι διπλή νίκη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το πρόσωπο που δείξαμε και συγχαρητήρια στον κόσμο για την ώθηση που μας έδωσε. Τον θέλουμε παντού μαζί μας και ιδιαίτερα στη Λιβαδειά θέλουμε να έχουμε κόσμο. Γιατί στη Λιβαδειά, υποσχόμαστε, ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να φέρουμε το διπλό».

Σκορ 1ου δεκαλέπτου, 35-17, εκεί φάνηκε ότι θέλαμε πάρα πολύ;

«Το θέλαμε. Σίγουρα για εμάς το παιχνίδι ήταν τελικός. Είχαμε μιλήσει πολύ με τα παιδιά. Καταλάβανε τα λάθη τους στο προηγούμενο παιχνίδι και βγάλανε αυτό το πρόσωπο».

Η Λιβαδειά έχει μια ιδιαίτερη έδρα, με πολλές αντιξοότητες. Φοβίζει καθόλου αυτό το γεγονός το Νίκο Καραγιάννη;

«Δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω κερδίσει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος, στην παρουσία μου όλα τα χρόνια ως προπονητής. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Τέλος, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και βάσει των αποτελεσμάτων, υπάρχει συνωστισμός τόσο στις πρώτες θέσεις, όσο και γενικά. Ένα σχόλιο.

«Είναι όλα τα παιχνίδια ζωή ή θάνατος. Αυτό γεννάει και πίεση μεγάλη, όμως είμαστε αισιόδοξοι για το πρώτο από τα δύσκολα παιχνίδια που θα δώσουμε, με αντίπαλο τη Λιβαδειά».