Καραγιάννης: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»

Μετά το παιχνίδι με τον Πολυκράτη, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγιάννης μίλησε στο ionikosbc.gr για τη μέχρι τώρα έκβαση της χρονιάς αλλά και τις βλέψεις του για το επερχόμενο παιχνίδι μπαράζ σε δύο εβδομάδες.

-Τελευταίο παιχνίδι για την κανονική περίοδο, με επιβλητική νίκη. Ένα γενικότερο σχόλιο για το πώς φθάσαμε μέχρι τώρα ως εδώ.
«Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο και τους φιλάθλους μας. Σίγουρα η Σάμος είχε δύο σημαντικές απουσίες. Θεωρώ ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια φέτος από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα για να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να φτάσουμε σε τροχιά ανόδου. Τώρα έχει μείνει για εμάς το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Έχουμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Πιστεύω ότι θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο και τον θέλουμε μαζί μας, να μας δώσει τη δύναμη που χρειάζεται για να κάνουμε τη νίκη και ν’ ανέβουμε στη Β’ Εθνική.»

-Ο Πολυκράτης σήμερα ήθελε πολύ το παιχνίδι, βαθμολογικά, ενώ εμείς όχι τόσο. Το γεγονός αυτό, έφερε την ομάδα σε πιο δύσκολη θέση;
«Όχι. Από τη στιγμή που έλειπαν ο Ράλλης και ο Καποτάς από τη Σάμο, το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα».

-Η ομάδα πάντως αναζήτησε να βρει χαρακτήρα, ιδίως μετά τις ήττες σε Λιβαδειά για το πρωτάθλημα και με Μάνδρα για τον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ. Τι έπαιξε ρόλο για να αντιστραφεί το μέχρι τότε κλίμα;
«Το κύπελλο ήταν ένας θεσμός που εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα, μας ενδιέφερε το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι η άσχημη εικόνα που είχαμε και στον Παπάγο και στη Λιβαδειά, αφύπνισε την ομάδα. Με τη φυγή του Αλεξίου άλλαξαν τα πλάνα όσον αφορά τα αγωνιστικά και εκ του αποτελέσματος μας βγήκε σε καλό».

-Ο Νίκος Καραγιάννης προτιμά Λιόσια ή Γλυφάδα ως έδρα για το παιχνίδι μπαράζ;
«Όπου είναι πιο κοντά για τους φιλάθλους μας».

-Και τέλος, ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για το επερχόμενο παιχνίδι μπαράζ;
«Ο κόσμος είναι μια τεράστια πηγή δύναμης για την ομάδα. Ξέρουμε ότι θα είναι κοντά μας. Θέλουμε πολύ κόσμο και μεγάλη βοήθεια για να τους ευχαριστήσουμε».