Καραγιαννίδης: «Δεν πίστευα στα μάτια μου»

Την αναγκαιότητα να κάνει “5 στα 5” από εδώ και πέρα στο κλειστό της Πολίχνης αισθάνεται πλέον η Αναγέννηση Φλόγας, κάτι που υπογράμμισε και ο Νεκτάριος Καραγιαννίδης μιλώντας στο northbasket.gr, δύο μέρες μετά τη βαριά ήττα στην Τούμπα από τη ΜΕΝΤ.

«Τη Κυριακή δεν είχαμε σταθερότητα στην απόδοση μας και αυτό πληρώσαμε. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν ανταγωνιστικοί, κοντά στο σκορ με την αντίπαλη ομάδα και όλα προμήνυαν ότι το ματς θα ήταν ντέρμπι μέχρι τέλους» τόνισε ο προπονητής της Αναγέννησης, που δεν πίστευε στα μάτια του με τα όσα επακολούθησαν, στο δεύτερο ημίχρονο…

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να ξεχάσαμε να βγούμε από τα αποδυτήρια. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε «καθαρό» μυαλό και γενικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτά που έβλεπα. Νόμιζα ότι αυτή δεν ήταν η ομάδα μου. Από ότι φάνηκε μας επηρέασε η διακοπή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, γιατί τις προηγούμενες αγωνιστικές είχαμε βρει ρυθμό.

Το άγχος της νίκης που είχαμε, μας γύρισε μπούμερανγκ, με αποτέλεσμα να μην κάνουμε τίποτα από όσα είχαμε δουλέψει όλο το προηγούμενο διάστημα. Γενικά το ματς κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο όπου οι αντίπαλοι δημιούργησαν μία μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη» συνέχισε ο Καραγιαννίδης.

Οσον αφορά τον αγώνα με το Αιγάλεω και τους υπόλοιπους πέντε εντός έδρας αγώνες, ο κόουτς της Αναγέννησης δηλώνει: «Στόχος μας είναι στα πέντε εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε, να κατακτήσουμε αν όχι πέντε, οπωσδήποτε τέσσερα ροζ φύλλα. Η έδρα μας θα είναι αυτή που θα μας δώσει τη παραμονή.

Τώρα ακολουθεί η αναμέτρηση με το Αιγάλεω όπου πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε γιατί διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν μία πολύ καλή ομάδα και θέλουν προσοχή. Μπορεί πλέον να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι αφού έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή τους, όμως αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας για να φτάσουμε στην επικράτηση».

Πηγή: northbasket.gr