Καραγκιολίδης: «Η διακοπή μας βοήθησε»

Χρειάστηκε να περάσουν 13 αγωνιστικές για να σημειώσει ο Ηρακλής την πρώτη εκτός έδρας νίκη και να βρεθεί πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, στην ουσία όμως οι άνθρωποι του «γηραιού» ποτέ δεν ανησύχησαν. Αλλωστε, δεν είναι τυχαία η διάχυτη αισιοδοξία που υπήρχε πριν από τη διακοπή, ούτε η σιγουριά των «κυανόλευκων» παραγόντων για τη σωτηρία.

Οσον αφορά τη σπουδαία νίκη στην Τούμπα, ο Γιάννης Καραγκιολίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» και είπε πως «είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα αν αναλογιστούμε ότι αγωνιζόμασταν εκτός έδρας. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Απ’ ότι φάνηκε η διακοπή των Χριστουγέννων μας βοήθησε αφού είχαμε το χρόνο να δεθούμε μεταξύ μας και να γίνουμε ένα ισχυρό σύνολο. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες νίκες».

Ο 22χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε εν συνεχεία στην επικείμενη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Φλόγας, στην οποία αν ο Ηρακλής πάρει το φύλλο αγώνα, θα αφήσει την αντίπαλό της δύο βαθμούς πίσω του… «Για να έχει αντίκρισμα η νίκη μας επί της ΜΕΝΤ, θα πρέπει τη προσεχή Κυριακή να κερδίσουμε και τη Φλόγα. Ξέρουμε τη κρισιμότητα του παιχνιδιού και ότι με τη κατάκτηση του ροζ φύλλου θα απομακρυνθούμε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν».

Μία μέρα πριν στο «Bluearena» είχε μιλήσει ο Ρούλης Αλμπάνης, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του αγώνα με την Αναγέννηση: «Πήραμε μία τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Σήμερα γιορτάζουμε, αλλά με τίποτα δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί το ματς που ακολουθεί με την Αναγέννηση/Φλόγα είναι το πιο καθοριστικό στο πρωτάθλημα. Είμαστε καλά προπονημένοι, με ανεβασμένη ψυχολογία και θα τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε. Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα».

Πηγή: bluearena.gr