Καραδολάμης: «Είμαστε ικανοί»

Ατυχος φάνηκε ο Δημήτρης Καραδολάμης καθώς δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο πρώτο ματς της σεζόν απέναντι στον Πανελευσινιακό καθώς ο 23χρονος φόργουορντ δεν θα προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Καραδολάμης μίλησε στο Gentikoule για την ατυχία του, αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν στην ομάδα σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ τόνισε πως ο  ΟΦΗ είναι ικανός να ανέβει στην Α1.

Για την ατυχία που του χτύπησε την πόρτα:

«Όπως λες και εσύ είναι μια άτυχη στιγμή. Θα δούμε στην μαγνητική πόσο θα μείνω εκτός, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Λογικά δεν προλαβαίνω δυστυχώς το παιχνίδι της πρεμιέρας. Είναι πρώτο ματς της χρονιάς και θα ήθελα να βοηθήσω. Θα είναι ένα ντέρμπι, να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει γιατί φέτος έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο που πάει για κάτι καλό και η στήριξη του κόσμου θα είναι απαραίτητη».

Για τον αν αυτή η ατυχία τον πεισμώνει:

«Σίγουρα. Θα επιστρέψω καλύτερος. Θέλω να γίνω γρήγορα καλά για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό αλλά ελπίζω να μην αργήσει. Τα υπόλοιπα θα τα πω στο γήπεδο».

Για το αν η ομάδα είναι ικανή να πάρει την άνοδο στην Α1:

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να λέμε ότι θα ανεβούμε. Σίγουρα είμαστε μια ικανή ομάδα η οποία μπορεί να πετύχει την άνοδο στην Α1. Μέσα από τα παιχνίδια θα φανεί. Θεωρώ πως αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς μπορούμε να το δούμε αυτό και από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ελευσίνα, η οποία έχει ενισχυθεί πολύ φέτος. Θα είναι ένα ντέρμπι το παιχνίδι».

Για τις διαφορές που βλέπει στον ΟΦΗ φέτος σε σχέση με την περσινή σεζόν:

«Η ομάδα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Έμεινε ο αρχηγός, (σημ. Μπάρδας), μας μιλάει εντός και εκτός γηπέδου και μας βοηθάει πολύ. Πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ και είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Τα νέα παιδιά που έχουν έρθει είναι πολύ καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν και αυτοί σίγουρα. Πέρσι κάναμε πορεία πρωταθλητισμού, ξέρουμε από πρωταθλητισμό, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος και θα επιδιώξουμε να ανέβουμε κατηγορία».

Αλλαγή ώρας

Η ΕΟΚ αποδέχτηκε το αίτημα του ΟΦΗ και έτσι το ματς της πρώτης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στις 16:00 αντί στις 17:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αιτία της αλλαγής είναι  ότι το ματς του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου συνέπιπταν την ίδια ώρα.