Καραδολάμης: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι»

Παρά τις ήττες στον ΟΦΗ δεν απογοητεύονται και αυτό υπογράμμισε και ο Δημήτρης Καραδολάμης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2. Ο φόργουορντ των “μελανόλευκων” υπογράμμισε ότι η ομάδα δεν έχει αλλάξει στόχο για τη φετινή σεζόν παρά την πτώση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Δημήτρης Καραδολάμης:

Για τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες με Απόλλωνα Π. και Πανελευσινιακό:

«Και στα δύο ματς είχαμε την ψυχολογία για την νίκη. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Φέτος όλα μας τα παιγνίδια είναι ντέρμπι. Στην Πάτρα το παλέψαμε και χάσαμε από δικά μας λάθη. Στην Ελευσίνα ξεκινήσαμε καλά, αλλά μείναμε από δυνάμεις. Όλα τα ματς στην Α2 θέλουν προσοχή και είναι δύσκολα. Καθένας κερδίζει τον οποιοδήποτε».

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας:

«Όχι, δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Δηλαδή με δύο νίκες πάμε για άνοδο και με δύο ήττες για πτώση; Δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε καλή ομάδα και όσα λένε κάποιοι οτι αλλάζουν οι στόχοι μας δεν ισχύουν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα. Όλες οι ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία».

Για το ματς με τους Ικαρους Σερρών:

«Είναι ένα κρίσιμο ματς. Είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή στο ΒΑΚ. Μπορούμε να κερδίσουμε και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Πιστεύω οτι θα μας στηρίξουν οι φίλαθλοί μας. Τους καλώ όλους να έρθουν και να γεμίσουν το ΒΑΚ. Θέλουμε πάση θυσία την νίκη και με την βοήθειά τους θα τα καταφέρουμε. Η στήριξη του κόσμου μας είναι πολύτιμη και από κάποια ματς μας έχουν λείψει πολύ φέτος».

Για τον τραυματισμό του:

«Έχω επιστρέψει πλήρως. Ήμουν τρεις μήνες έξω. Είμαι ΟΚ και θέλω να βοηθώ πάντα την ομάδα μου. Γενικά πάντως φέτος είχαμε πολλούς και δύσκολους τραυματισμούς στην ομάδα που μας επηρέασαν».

Για την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας της ομάδας:

«Η αλλαγή προπονητή μας βοήθησε στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως. Εμείς κάνουμε την δουλειά μας με οποιονδήποτε κόουτς. Ο νέος προπονητής, Κρις Χουγκάζ, θέλει να βελτιώσει την άμυνά μας και δουλεύουμε όλοι μας γι΄αυτό».

Πηγή: athleticradio.gr