Καραδολάμης: «Ευελπιστούμε σε κάτι καλύτερο»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Καραδολάμης θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ.  Ο φόργουορντ των κρητικών μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την περσινή σεζόν, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ αλλά και τον Φώτη Τακιανό.

Αναλυτικά:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ:

«Ευελπιστούμε σε κάτι καλύτερο τη νέα χρονιά. Θα αγωνίζομαι στον ΟΦΗ για τρίτη σερί χρονιά και ελπίζω να πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου που μας έλειψε. Έχουμε έναν καλό προπονητή και ελπίζω να ενισχυθεί το ρόστερ μας.  Η διοίκηση έδειξε από την πρώτη στιγμή οτι ήθελε να παραμείνω κάτι που ήθελα και γω. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αναμονής αλλά όλα οκ».

Για την περυσινή σεζόν:

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που θα ήθελα. Είχαμε και προβλήματα οικονομικής φύσεως και μας ο κόσμος δεν στάθηκε δίπλα μας. Αγωνιστικά είχαμε πολλούς τραυματισμούς και χάσαμε πολλά ματς στον πόντο. Μπορούσαμε να ανέβουμε αν είχαμε και τύχη».

Για τον νέο τεχνικό του ΟΦΗ Φώτη Τακιανό:

«Είναι ο προπονητής των ανόδων. Είναι πολύ καλός προπονητής και τον ξέρω πολύ καλά. Θα μας βοηθήσει με τις γνώσεις του πάρα πολύ. Γνωρίζει την κατηγορία και ελπίζω να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται μαζί του».

Για τον ΟΦΗ της νέας χρονιάς:

«Δεν υπάρχει ακόμα κάτι βέβαιο και γω ότι ακούω λέω. Η ομάδα μας θα κάνει γερό λίφτινγκ και περιμένουμε να δούμε ολοκληρωμένο το ρόστερ μας. Ελπίζουμε να πάρουμε καλούς παίκτες που θα μας ενισχύσουν. Η διοίκηση μας έχει νέα άτομα που θέλουν το καλό της ομάδας μας και θα βοηθήσουν. Φαίνεται οτι είμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν το πίστευα ότι υπήρχε περίπτωση να πέσουμε στο τοπικό. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ θα οριοθετηθούν και οι στόχοι μας στην Α2».