Καραδολάμης: «Ολοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Καραδολάμης στο gentikoule.gr. Ο 25χρνος φόργουορντ αναφέρθηκε  στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα ενώ έθεσε προ των ευθυνών τους όλους όσους βρίσκονται στον σύλλογο ώστε η ομάδα να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Αναλυτικά:

Για το αν η νίκη επί των Ίκαρων Σερρών μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για την αντεπίθεση του ΟΦΗ:

«Σίγουρα θα βοηθήσει. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη που ελπίζω να συσπειρώσει την ομάδα, να είμαστε όλοι ένα και να καταλάβουμε γενικά πως πρέπει να συνεχίσουμε να βοηθάμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα και να συνεχίσουμε έτσι κάνοντας νίκες ως το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί στα Τρίκαλα κόντρα σε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από τον ΟΦΗ:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι μας πως τα Τρίκαλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, διεκδικούν την άνοδο και θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».

Για το τι χρειάζεται ο ΟΦΗ για να παραμείνει στην κατηγορία:

«Χρειάζεται να βελτιωθούν πολλά πράγματα στην ομάδα. Kαι το διοικητικό και το παικτικό και όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».

Για το αν η φετινή χρονιά είναι η πιο δύσκολη στα χρόνια που υπηρετεί τον σύλλογο:

«Είναι πραγματικά η πιο δύσκολη χρονιά και λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και εξαιτίας των λιγοστών επιλογών στην ομάδα. Είμαι στον τρίτο χρόνο εδώ και φέτος τα πράγματα είναι πολύ περίεργα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Η ομάδα αν και ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους, δεν εννοώ απαραίτητα την άνοδο αλλά και ο στόχος δεν ήταν η παραμονή αλλά να κάνει μια καλή πορεία. Δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα απ’έξω . Το μόνο καλό είναι πως παρά τα όσα λέγονται ο κόσμος έρχεται περισσότερο στο γήπεδο από τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ξέρω αν φταίει ότι η ομάδα κινδυνεύει αλλά τον αισθανόμαστε πιο κοντά μας».

Για τον ίδιο που μετά τον τραυματισμό του δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τον καλό του εαυτό…

«Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό. Ελπίζω να είμαι καλά στην συνέχεια και να βοηθήσω ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της δηλαδή να σωθούμε καθώς αυτός είναι ο στόχος πλέον. Από εκεί και πέρα μακάρι να γυρίσουν γρήγορα και τα άλλα παιδιά που είναι τραυματίες γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις αγώνες και να κάνεις προπονήσεις με 6-7 άτομα».

Για τους πολλούς τραυματισμούς που έχει φέτος η ομάδα:

«Το φετινό με τους τραυματισμούς είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και επίπονο γιατί μας βγαίνει και η κούραση στο τέλος στα παιχνίδι. Μην ξεχνάμε πως έχουμε και μικρό ρόστρερ. Αυτό υπάρχει αυτή τη στιγμή, το δεχόμαστε και παλεύουμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Αυτός είναι ο αθλητισμός».