Καραλής: «Μας ανεβάζει ψυχολογικά η νίκη»

Το Ηράκλειο κατάφερε να… αλώσει το κλειστό του Δούκα και να φύγει με τους δύο βαθμούς της νίκης. Ο Γιάννης Καραλής ήτανο… σωτήρας των κρητικών καθώς ήταν αυτός που 3,7” πριν από τη λήξη πέτυχε το νικητήριο καλάθι.
O 31χρονος φόργουορντ μίλησε στο athleticradio.gr για τον αγώνα με το Δούκα, το καλάθι που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, αλλά και για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Χαλκηδόνα και Νήαρ Ηστ.

Αναλυτικά:

«Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και όχι ότι έβαλα εγώ το νικητήριο καλάθι. Έτυχε να ήμουν εγώ αυτήν την φορά. Ήταν ένα δύσκολο σουτ γιατί είχα έντονη πίεση αλλά ευτυχώς μπήκε. Από την επίθεση μας βγήκε να πάρω εγώ το τελικό σουτ».

Για το ματς με τον Δούκα τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν σε όλη του την διάρκεια αμφίρροπο και πήγαινε πόντο πόντο. Κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς που ήταν ντέρμπι. Κρατάμε την νίκη αν και δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Η νίκη αυτή μας ανεβάζει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς του Ηρακλείου με Χαλκηδόνα και Νήαρ Ηστ ο Γιάννης Καραλής ήταν ξεκάθαρος:

«Παίζουμε δύο σερί ματς στην έδρα μας που πρέπει να τα παρουμε. Αν τα κερδίσουμε θα μείνουμε ψηλά και αυτό είναι σημαντικό. Πάμε για δύο νίκες».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τον φετινό της στόχο είπε:

«Mέχρι τώρα τα πάμε πολύ καλά και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε κερδίσει και το Στρατώνι εκτός έδρας αλλά ήμασταν άτυχοι. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία. Είμαστε ψηλά και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος».

Οριοθέτησε και τον δικό του προσωπικό στόχο:

«Eίμαι τρία χρόνια στην ομάδα και προσπαθώ καθημερινά να την βοηθάω όσο μπορώ καλύτερα. Το πρωτάθλημα της Β ΄Εθνικής είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και χρειάζεται από όλους μας μεγάλη προσπάθεια».

Τέλος , αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας:

«Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου σε όλα τα ματς και τους περιμένουμε στα επόμενα εντός έδρας παιγνίδια μας γιατί μας δίνουν ώθηση».