Καραμαλέγκος: «Μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στο παρκέ»

Για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι ετοιμάζεται ο Αρκαδικός καθώς αντιμετωπίζει το Ηράκλειο. Ο Γιάννης Καραμαλέγκος μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για για το επερχόμενο παιχνίδι αναφέρθηκε στη δουλεία που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και τον 6ο παίκτη που δεν είναι άλλος από τον κόσμο.

Η νίκη με το Παγκράτι αποτελεί παρελθόν, τώρα Ηράκλειο

«Η νίκη με το Παγκράτι ήρθε με πολύ εμφατικό τρόπο αλλά δεν χρειάζεται να μείνουμε πολύ σε αυτή τη νίκη… Παίξαμε καλά, βγάλαμε ενέργεια και είχαμε ωραίες φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να κοιτάξουμε παρακάτω. Ο αγώνας που έρχεται με το Ηράκλειο είναι παρά πολύ σημαντικός και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Όλη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε, δουλεύουμε πολύ σκληρά και αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο, πιστεύω θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη!».

Παρ’ όλα τα προβλήματα η ομάδα αποδίδει καλό μπάσκετ, θα ανεβεί πιο ψηλά βαθμολογικά

 «Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε όλοι κάνουμε πολύ δυνατές προπονήσεις και αυτό σιγά-σίγα αρχίζει και αποδίδει! Το τελευταίο διάστημα παρά τα προβλήματα παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, έχουμε βρει αυτοματισμούς και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και πάνω από όλα να έχουμε υγεία, μπορούμε να βγάλουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στο παρκέ! Εμείς κοιτάμε κάθε Σάββατο ξεχωριστά έχουμε έναν στόχο από την αρχή της χρονιάς και κάνουμε το καλύτερο να τον πετύχουμε! Αν θα ανέβουμε παραπάνω βαθμολογικά, μπορεί να γίνει αλλά εμείς έχουμε στο μυαλό μας να κοιτάμε και να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κοντράρουμε όλες τις ομάδες!».

Τι έχεις να πεις για τον κόσμο που είναι πλάι στην ομάδα και στις πιο δύσκολες στιγμές

« Ο κόσμος έχεις δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι δίπλα στην ομάδα είτε σε εύκολες στιγμές αλλά κυρίως στις δύσκολες! Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο, με δύσκολα παιχνίδια και σε όλες τις νίκες που έχουμε κάνει στην έδρα μας ο κόσμος μας ήταν παρών και του οφείλουμε ένα μεγάλο μερίδιο από τις νίκες. Εμείς το μόνο που θα κάνουμε, είναι παλεύουμε καθημερινά για την ομάδα και για τον στόχο μας και θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει όπως κάνει μέχρι τώρα και όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, στο τέλος της σεζόν να είμαστε χαρούμενοι για την επίτευξη του στόχου».