Καραμιχάλης: «Μπράβο στους παίκτες για το απαράμιλλο πάθος τους»

Ο Απόλλων Καλαμαριάς “έσπασε” το αήττητο της ΜΕΝΤ παίρνοντας έτσι μια σπουδαία νίκη και φτάνοντας τα τρία σερί θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Για το παιχνίδι της Κυριακής (11/11) μίλησε στο επίσημο σαιτ του συλλόγου ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Καραμιχάλης.

“Μπράβο στους παίκτες. Αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά κενά διαστήματα, έδειξαν συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, μεγάλη μαχητικότητα και απαράμιλλο πάθος. Στοιχεία τα οποία μας έδωσαν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα”, δήλωσε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε:

“Εμείς επιδιώκουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε ενώ προσπαθούμε να δουλεύουμε με τους παίκτες πάνω στο κομμάτι της διαχείρισης έτσι ώστε όλους να τους υπολογίζουμε και κανέναν να μην φοβόμαστε”. Ο Καραμιχάλης στάθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι της συμπαράστασης από τον κόσμο του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος στήριξε σημαντικά την ομάδα στο παιχνίδι απέναντι στη ΜΕΝΤ ενώ αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις που έγιναν στον κυριακάτικο αγώνα (σ.σ. μικροί αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς στα τέλη του κάθε δεκαλέπτου και στο ημίχρονο έπαιξαν μπροστά από τα δύο καλάθια του γηπέδου προσφέροντας ένα πολύ όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Καλαμαριάς). 

Ο έμπειρος κόουτς υπογράμμισε: “Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό! Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ αθλητική και οι φίλαθλοι ενίσχυσαν τον Απόλλωνα. Παράλληλα, όλες οι παράπλευρες εκδηλώσεις που υπήρχαν με τις Ακαδημίες και γενικότερα όσα οργάνωσε η ομάδα, έδειξαν πως για τον Απόλλωνα ξημερώνει μια καινούρια μέρα σε όλα τα επίπεδα. Βασικοί εκφραστές της ομάδας είναι σίγουρα οι παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν πως εκτίμησαν την συμπαράσταση των φιλάθλων προκειμένου να τους φέρνουν σε κάθε αγωνιστική κοντά τους”.