Καραμπάτσος: «Επιτακτική η ανάγκη για νίκη»

karampatsosΗ ήττα στο Μετς την περασμένη εβδομάδα και ο τρόπος με την οποία ήρθε αυτή, έριξε τον Δούκα στο 9-11, εντείνοντας, πλέον,  τις προσπάθειες του για την αποφυγή των play-out. Κόντρα στον Εθνικό (2/4 17:00 Δαϊς Κ.Θ.) θα αναζητήσει την νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στον στόχο του. 
Η ομάδα του Αμαρουσίου θα στερηθεί τους φίλους της μιας και η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών με τον Σάββα Συμεωνίδη από την άλλη να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του.

“Δυστυχώςς, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα, που κάνει επιτακτική την ανάγκη να προστατέψουμε την έδρα μας απέναντι στον Εθνικό” δήλωσε ο Διονύσης Καραμπάτσος πριν το κρίσιμο τζάμπολ για να συνεχίσει: “Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να αποφύγουμε τα play-out. Σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στα περισσότερα, πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσήλωση στην αμυντική μας λειτουργία καθώς ο Εθνικός έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και πάρα πολλές επιθετικές λύσεις. Ξεκινώντας από αυτό, λειτουργώντας ομαδικά και στο πλάνο που θα θέσει το προπονητικό team ώστε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων, πιστεύω πως θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.