Καρανώτας: «Δίκαια είμαστε στη θέση που είμαστε»

Οι Διόσκουροι Κοζάνης συνεχίζουν τις δυναμικές τους εμφανίσεις καθώς πέτυχαν την Τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, σε ένα ματς που κρίθηκε τελευταία λεπτά,  απέναντι στο Αργος Ορεστικό.

Ο Στάνισλαβ Καρανώτας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα, για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για το γεγονός πως οι Διόσκουροι βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

– Συγχαρητήρια για την απόδοσή σου αγωνίστηκες 25 λεπτά και έδειξες πολλά καλά στοιχεία και ψυχολογία. Τι πιστεύεις ότι ήταν το πιο σημαντικό για την σημερινή νίκη;

«Κατ’ αρχήν ως συνήθως το σημαντικότερο ήταν η άμυνα της ομάδας κρατήσαμε πάλι το σκορ χαμηλά, κολλήσαμε κάποια στιγμή στην ζώνη μας και δεχτήκαμε κάποια τρίποντα αλλά δεν μας κάνανε ζημιά τελικά. Επίσης πήραμε μερικά γρήγορα ριμπάουντ και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό αλλά στο τέλος κάναμε πολλά λάθη και παραλίγο να χάσουμε το παιχνίδι μόνοι μας αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

– Στο κρίσιμο σημείο σήμερα έβαλες κάποια δύσκολα καλάθια πιστεύεις ότι το σκοράρισμα αυτό θα μπορούσε μα είναι ακόμα μεγαλύτερο;

«Δεν θέλω να κάνω υποθέσεις, σήμερα έτσι βγήκε από τα συστήματα και την ροή του παιχνιδιού και έβαλα και εγώ τα καλάθια στο κρίσιμο σημείο αύριο μπορεί να είναι ένας συμπαίκτης μου και να χρειαστεί εγώ να προσφέρω αλλιώς το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα».

 -Η έκβαση και αυτού του αγώνα δείχνει ότι οι Διόσκουροι τυχαία βρίσκονται σε αυτήν την θέση;

«Δίκαια είμαστε στη θέση που είμαστε, τίποτα δεν είναι τυχαίο απλά στον συγκεκριμένο αγώνα μας επηρέασε πολύ η απουσία του Κατσέλα και του Μπάμπου. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα και στο Άργος που είναι μια πολύ καλή ομάδα».