Καραπιπέρης: “Κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση”

Αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι δύο βαθμοί. Ετσι, ο Παναιτωλικός, αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δυσκολεύτηκε απέναντι στον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων έφτασε στο ροζ φύλλο με 72-67 και εξακολουθεί να μάχεται για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ένα πρόσωπο που έχει αλλάξει προς το θετικό την Αγρινιώτικη ομάδα, ο προπονητής της Ντίνος Καραπιπέρης μίλησε στο infobasket.gr μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα:

«Κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση και ήμασταν πολύ κακοί, όμως καταφέραμε να κερδίσουμε και κρατάμε μόνο τους βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Θεωρήσαμε εύκολο το παιχνίδι και δεν μπήκαμε δυνατά απέναντι στον μαχητικό Τήρωνα, που ήταν διαρκώς κοντά μας στο σκορ και αυτό όσο περνούσε η ώρα μας άγχωνε. Ευτυχώς στο τέλος εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι και πήραμε τη νίκη. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Τώρα έχουμε ένα θεωρητικά βατό παιχνίδι στην Καλαμάτα, όμως δεν πρέπει να πέσουμε στη παγίδα ότι η ομάδα είναι τελευταία και έχει υποβιβαστεί. Αναφορικά με τη συνέχεια, θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα και την δυνατότητα σαν ομάδα να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής».