Καρδαράς: «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, ευχαριστούμε ΕΡΤ και ΕΟΚ»

Ο Γενικός Γραμματέας της Αγίας Παρασκευής, Πάρις Καρδαράς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας (www.kap-bc.gr) συνεχάρη τα Τρίκαλα BC, ευχαρίστησε και μοίρασε συγχαρητήρια σε ΕΡΤ και ΕΟΚ για την προβολή της ΚΑΠ, αλλά και του αθλήματος γενικότερα, ενώ τέλος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο και τους τοπικούς “άρχοντες”…

“Παρά την ήττα της ΚΑΠ θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο φίλο σωματείο των Τρικάλων BC για τη νίκη του στο μεταξύ μας παιχνίδι το περασμένο Σάββατο (9/2), που διεξήχθη επί ίσοις όροις. Εύχομαι από καρδιάς στην ομάδα του Γιάννη Τζήμα καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 και να επιτευχθούν οι στόχοι τους.

Παράλληλα, εκ μέρους του ΔΣ της ΚΑΠ ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ και το προσωπικό της που μετέδωσε τηλεοπτικά και απευθείας την κρίσιμη αναμέτρηση ΚΑΠ-Τρίκαλα BC. Πριν απ’ όλα, αποτελεί τιμή το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Αγίας Παρασκευής μεταδίδεται “ζωντανά” αγώνας ομάδος της Πόλης μας.

Η εν λόγω ενέργεια από πλευράς Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης έχει πολύπλευρα οφέλη για την περιοχή μας -στην οποία εξάλλου εδρεύει και η ΕΡΤ- και μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η… συνοπίτισσα ΕΡΤ αποφάσισε να προβάλει την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, αλλά και την Α2 στην οποία συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Τέτοιες ενέργειες φέρνουν τον φίλαθλο κόσμο της Αγίας Παρασκευής πιο κοντά στην ομάδα μας, η οποία αποτελεί και το καμάρι της Πόλης μας και όχι μόνο!

Συν τοις άλλοις, θέλουμε να συγχαρούμε και τη διοίκηση της ΕΡΤ, όπως και την ΕΟΚ για την πρωτοβουλία που από κοινού πήραν, ώστε να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αγαπημένο μας άθλημα και ιδιαίτερα το άκρως ανταγωνιστικό και ποιοτικό πρωτάθλημα της Α2.

Επειδή η εν λόγω αναμετάδοση της αναμέτρησης ΚΑΠ-Τρίκαλα είχε ευρεία απήχηση και τηλεθέαση από την τοπική κοινωνία, μας ζητήθηκε να σας “ενοχλήσουμε” ώστε να επαναληφθεί συχνότερα στο εγγύς μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το φίλαθλο κοινό της Αγίας Παρασκευής, που γέμισε το κλειστό του Κοντόπευκου δίνοντας το δικό του “χρώμα” στην αναμέτρηση-“γιορτή” της ΚΑΠ με τα Τρίκαλα BC. Εύχομαι οι φίλοι της ομάδας μας να συνεχίσουν να βρίσκονται με την ίδια θέρμη στο πλευρό μας, διότι τους έχουμε ανάγκη στην τιτάνια προσπάθεια που κάνουμε να διατηρήσουμε ψηλά την ΚΑΠ, αλλά και να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον Αθλητισμό.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων που παρευρέθηκαν στο κλειστό του Κοντόπευκου και στήριξαν με την παρουσία τους το καμάρι της Πόλης μας, την ΚΑΠ”.