Καρούτζος: «Αφιερωμένη στον Δημήτρη Κορώνη»

Η άνοδος στη Γ’ Εθνική, έστω και μέσω της… έκτης θέσης στην Α’ ΕΣΚΑ σαφώς και χαροποίησε τους ανθρώπους του Χαλανδρίου. Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας, Αργύρης Καρούτζος, που έχει κάνει το όνομα του συνώνυμο με τις επιτυχίες του Χαλανδρίου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την άνοδο στην Γ’ εθνική:

«Αυτή η άνοδος είναι κάτι που πιστεύω ότι αξίζαμε. Όλο το χρόνο που προηγήθηκε προσπαθήσαμε αγωνιστικά και διοικητικά να έχουμε πρωτίστως μία καλή παρουσία στη κατηγορία και μέσα στη πορεία δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να σταθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα από τη μία υπάρχει χαρά για τη προσπάθεια των παιδιών και των παραγόντων από την άλλη όμως παραμένουμε συγκλονισμένοι από τον χαμό του καλύτερου μας παιδιού, του Δημήτρη Κορώνη. Αυτή η απώλεια μας συγκλόνισε μέσα στη σεζόν και συνεχίζει να μας συγκλονίζει όλους. Αφιερώνουμε την άνοδο σε αυτό το παιδί που με το χαμόγελο του μας δίδαξε ότι πρέπει να περνάμε όλα τα προβλήματα στη ζωή με χαμόγελο και αισιοδοξία».

Για το σχεδιασμό που έγινε και τα πράγματα που αλλάζουν πλέον:

«Ο σχεδιασμός το καλοκαίρι έγινε με στόχο την άνοδο στη Γ’ εθνική. Αποκτήσαμε παίκτες που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες οπότε το έμψυχο υλικό που διαθέτουμε μπορεί να σταθεί στη νέα μας κατηγορία. Το μόνο πρόβλημα είναι να βρούμε παιδιά κάτω των 22 που μπορούν να σταθούν στη κατηγορία και να μας βοηθήσουν. Από μεγάλους είμαστε πλήρεις, έχοντας 11 παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και αναγκαστικά βάσει κανονισμών θα κάνουμε ροτέισον. Αυτό είναι καλό γιατί θα μπορούμε να ξεκουράζουμε παιδιά μέσα στη σεζόν και αν υπάρξει κάποιος τραυματισμός θα μπορεί να αναπληρωθεί».

Για τις μεταγραφές που έγιναν:

«Οι μεταγραφές για εμάς έκλεισαν και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για όσους αποκτήθηκαν. Το ρόστερ μας είναι πλήρες. Το καλοκαίρι πήραμε έμπειρα και παιγμένα παιδιά όπως οι Τάσος Κωνσταντώνης, Λάμπρος Μπάρτζος, Λευτέρης Βαρσάμος, Μάικ Ευαγγελίτσης, Μάνος Λουγιάκης, Παναγιώτης Καλώστος και Γιώργος Κοψιδάς».