Καρούτζος: «Πλασματική η θέση μας»

Έχοντας πάρει την ομάδα από τις χαμηλές κατηγορίες των τοπικών κατάφερε να την φέρει στη Γ’ εθνική και πλέον βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση που δεν είναι άλλη από την παραμονή του Χαλανδρίου στη κατηγορία. Ο Αργύρης Καρούτζος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη σπουδαία νίκη επί του πρωτοπόρου Πόλις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα παιχνίδια που σύμφωνα με την άποψη του θα κριθεί η υπόθεση παραμονή.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του πρωτοπόρου Πόλις:

«Πιστεύαμε ότι η βαθμολογική μας θέση είναι πλασματική και προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και τα εσωτερικά προβλήματα που είχαμε. Τα καταφέραμε κόντρα σε μία ομάδα που έβαζε 77,5 πόντους ανά παιχνίδι και ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα.
Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι και το μόνο που περιμένουμε για την συνέχεια είναι όλα τα παιδιά να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουμε το 100% της ψυχής και δύναμης μας στο γήπεδο για να αντεπεξέλθουμε».

Για τη μάχη παραμονής που δίνει η ομάδα του:


«Παρότι έχουμε χάσει από Καλαμάτα και Αίγιο, που ουσιαστικά είναι οι πιο σοβαροί μας ανταγωνιστές, πιστεύουμε ότι είμαστε η ομάδα που μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερες αθηναϊκές ομάδες. Βάση προγράμματος έχουμε εντός όλες τις αθηναϊκές ομάδες, ενώ οι συνδιεκδιτές μας τις έχουν εκτός. Προσωπικά θεωρώ ότι η παραμονή θα κριθεί από το πόσες αθηναϊκές ομάδες θα κερδίσουμε στο γήπεδο μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι και θα προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική να μείνουμε στο πρωτάθλημα».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:

«Το πρωτάθλημα είναι χωρισμένο σε τρεις ταχύτητες. Η πρώτη αφορά ομάδες όπως ο Εθνικός και ο Πόλις, οι οποίες έχουν καλό μπάτζετ και θα φτάσουν μέχρι το τέλος διεκδικώντας πρωτάθλημα και άνοδο. Μετά υπάρχουν οι ομάδες που φτάνουν μέχρι την 6η θέση και κάνουν το δικό τους παιχνίδι αποτελώντας την μεσαία τάξη του πρωταθλήματος. Από εκεί και κάτω υπάρχει το γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουμε για την παραμονή.
Ποιοτικά το πρωτάθλημα είναι δυνατό και ανεβαίνει επίπεδο καθώς αγωνίζονται σε αυτό καλοί και έμπειροι αθλητές (π.χ. Παντελιάδης, Κεφαλάς, Ευαγγελίτσης)».