Καρύδας: «Η άμυνα θα μας δώσει την ώθηση να είμαστε καλύτεροι»

Με μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Φάρο Κερατσινίου, θα αναμετρηθεί το Σάββατο (8/4, 17:00) εκτός έδρας ο Πανιώνιος. Οι “κυανέρυθροι” ξέρουν ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, αλλά το τελευταίο διάστημα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 

“Αντιμετωπίζουμε τον Φάρο στην έδρα του, μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με μας και διεκδικεί μια καλύτερη θέση στα πλέι οφ” υποστήριξε ο Σάκης Καρύδας για την συνάντηση στο Κερατσίνι και συνέχισε: “Εμείς από την μεριά μας προερχόμαστε από ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα έξι ματς που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Κάθε Σάββατο παίζουμε έναν τελικό και αυτή είναι η λογική και του συγκεκριμένου αγώνα”.

Όσον αφορά τον Φάρο Κερατσινίου ο έμπειρος γκαρντ, παρατήρησε: “Είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη στο τέλος. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι. Βάζει 100 πόντους περίπου στα τελευταία ματς. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να σταματήσουμε τα ατού του αντιπάλου. Θα πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί στην επίθεση, αλλά και πολύ καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι, που θα μας δώσει την ώθηση για να είμαστε καλύτεροι και στην επίθεση”.