Καρύδας και επίσημα…

Λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις των Κούρτη και Γκέρου, ο Κόροιβος Αμαλιάδας ανακοίνωσε ακόμα μία μεταγραφή αυτή του Σάκη Καρύδα ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις μεταγραφές.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης ολοκλήρωσε την συμφωνία  για ένα χρόνο, μετά από προσπάθειες ημερών, με τον αθλητή Καρύδα Σάκη. Η ένταξη του Σάκη στην ομάδα μας κλείνει ένα κύκλο μεγάλων προσπαθειών ώστε η ομάδα να θωρακιστεί με τον καλύτερο τρόπο ενόψει του δύσκολου  πρωταθλήματος της Α2 ‘Εθνικής κατηγορίας. Η πίεση του χρόνου ήταν και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Γι’ αυτό όλοι σηκώνουμε μανίκια και δουλεύουμε -όπως έχουμε μάθει πάντα- σε όλα τα επίπεδα έτσι ώστε σύντομα να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η δυναμική παρουσία των φιλάθλων μας σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας θα είναι η ώθηση προς τα εμπρός. Καλωσορίζουμε τον Σάκη στην ομάδα μας,γνωρίζοντας την μεγάλη διαδρομή του και πιστεύοντας ότι κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο την ενίσχυση της ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή διαμονή και υγεία  πάνω απ’όλα. Το τμήμα θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα κάνει παρουσίαση της ομάδας αύριο Παρασκευή ώρα 3.30μ.μ ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος και της 1ης αγωνιστικής την Κυριακή 1.30μ.μ στο κλειστό Αμαλιάδας με τον Ο.Φ.Η».