Καρύδας: «Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»

karydasΑποφασισμένοι να διατηρήσουν το αήττητο είναι στον Πανιώνιο, γνωρίζοντας ωστόσο, ότι έχουν δύσκολο έργο αύριο (3/12, 5μ.μ.) στον Αστακό με αντίπαλο τον μαχητικό Αίολο. “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα ματς του πρωταθλήματος με μια ομάδα που χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει, όπως είναι ο Αστακός. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θεωρώ ότι με νίκη επί του Αστακού θα είμαστε πιο κοντά στο πρωτάθλημα” σχολίασε ο Σάκης Καρύδας.

Το συστατικό της επιτυχίας ως τώρα για τον πόιντ γκαρντ του “Ιστορικού” είναι ξεκάθαρο: “Είμαστε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στο γήπεδο όλοι μαζί με το τεχνικό τιμ ενώ και ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Γενικά η λειτουργία της ομάδας είναι πάρα πολύ καλή. Δεν έχουμε προβλήματα σε κανένα κομμάτι και σίγουρα αυτό μας βοηθάει ώστε να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο γήπεδο, έτσι ώστε να προσπαθούμε κάθε Σάββατο για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και αυτό το Σάββατο με τον Αίολο Αστακού σε άλλο ένα δύσκολο ματς”.

Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί και στο κύπελλο, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. “Είναι ένα
διαφορετικό παιχνίδι. Στο κύπελλο ούτε εμείς ήμασταν έτοιμοι, ούτε ο Αστακός. Η αναμέτρηση του πρωταθλήματος είναι κάτι διαφορετικό, υπάρχουν άλλα δεδομένα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Ευελπιστούμε και είμαστε σίγουροι για τον βαθμό ετοιμότητας μας. Δουλεύουμε σκληρά άλλωστε με έναν κύριο σκοπό, ο Πανιώνιος να φτάσει στην Α1”.