Καρύδας: «Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο με τον Αστακό»!

Σαν σίφουνας πέρασε από τα Πεύκα ο Πανιώνιος συνεχίζοντας την πορεία του για την επιστροφή στην Α1 και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου (1/4, 5μ.μ.) με τον Αίολο Αστακού στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.


«Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό στην αναμέτρηση με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Επικρατήσαμε εύκολα και δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού» δήλωσε ο Σάκης Καρύδας, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της επικράτησης των «κυανέρυθρων» και συνέχισε:

«Το ματς με τους Μαχητές Πεύκων πρέπει τώρα να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με Αστακό. Μια ομάδα που έχει στόχο να μπει στα πλέι οφ. Οπότε θέλει μεγάλη προσοχή, είναι ομάδα έμπειρη. Θα πρέπει να δείξουμε το πολύ καλό πρόσωπο του τελευταίου μήνα για να επικρατήσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο να συνεχίσουμε, είναι για μας ένας ακόμη τελικός. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη στο μυαλό μας».

Ο έμπειρος γκαρντ του «Ιστορικού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο, του οποίου την ανάγκη έχουν στη Νέα Σμύρνη. «Ο κόσμος θα πρέπει το Σάββατο να έρθει στο γήπεδο από νωρίς γιατί τον χρειαζόμαστε οπωσδήποτε. Όλα τα ματς είναι κομβικά από ‘δω και πέρα ως το τέλος του πρωταθλήματος και θέλουμε την συμπαράσταση τους» εξήγησε ο Σάκης Καρύδας.