Καρύδας: «Προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας με Χολαργό»

Με «όπλο» την έδρα ο Πανιώνιος υποδέχεται την Τετάρτη (21/12, 5μ.μ.) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Χολαργό, με στόχο να κάνει το 12-0. Οι «κυανέρυθροι» θα παραταχθούν με καλή ψυχολογία έπειτα και από το μεγάλο «διπλό» στον Υμηττό με τον Αμύντα.

«Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι που τελείωσε νικηφόρα σε μια έδρα που φάνταζε επικίνδυνη για όλες τις ομάδες, εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας» επισήμανε ο Σάκης Καρύδας και συνέχισε: «Επόμενος στόχος μας είναι η αναμέτρηση με τον Χολαργό στο γήπεδο μας, όπου θέλουμε να κερδίσουμε για να κλείσουμε επιτυχημένα την χρονιά».

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο «Ιστορικός» στο παιχνίδι του για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Χολαργού είναι ξεκάθαρος: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί στο συγκεκριμένο παιχνίδι ανεξάρτητα που ο Χολαργός δεν προέρχεται από θετικά αποτελέσματα. Είναι μια ομάδα που χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει. Αποτελείται από έμπειρους παίκτες και πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας για να μην πέσουμε στην παγίδα τους, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα μας βοηθήσει να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων που βάλαμε από την αρχή της σεζόν».