Καρύδας: «Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς»

karydas sakis-koroivosΓια μία δυνατή και δύσκολη αναμέτρηση ετοιμάζονται στον Κόροιβο καθώς το Σάββατο (22/3) θα βρεθούν στο Ιβανώφειο για να αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή.  Ο Σάκης Καρύδας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Φιλαθλητικό, αλλά και στο επόμενο ματς κόντρα στο «γηραιό»:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και βρήκαν την ευκαιρία κάποια νεαρά παιδιά να παίξουν αρκετά λεπτά και αυτό θα τα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Πέρασε κι αυτή η αγωνιστική, δεν θα ασχοληθούμε και πολύ με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επόμενός μας στόχος είναι να δουλέψουμε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Στην ουσία θα διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση με την Καβάλα.

Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς, αρκεί να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια όπως στο σημερινό. Όλοι οι παίκτες και το staff δίνουμε το 100% και στην προπόνηση και στους αγώνες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Σαν αρχηγός της ομάδας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο. Νομίζω για μία ακόμη φορά η παρουσία του ήταν καταλυτική. Χρειαζόμαστε και στη συνέχεια τη βοήθειά του, καθώς όσο θα περνούν οι αγωνιστικές, τα παιχνίδια θα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα. Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε».