Καστρίτης: «Ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα»

Ο Αρκαδικός θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί (11/1) την προετοιμασία του για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στο Βόλο με τη Νίκη, με την ψυχολογία να είναι καλή μετά τη σημαντική νίκη στο Ηράκλειο την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναχώρηση για το Βόλο, ο Γιάννη Καστρίτης με το στενό του συνεργάτη Μπάμπη Αλεξόπουλο θα δώσουν έμφαση σε θέματα τακτικής εν όψει του αυριανού αγώνα.

Μιλώντας για τον αγώνα του Σαββάτου στο Βόλο, ο προπονητής του Αρκαδικού δήλωσε: «Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για μας μετά από αυτό στο Ηράκλειο. Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, κυρίως λόγω της κόπωσης των παιδιών, μετά το κουραστικό ταξίδι στην Κρήτη.

Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο πιο σοβαρά μπορούσαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν μας ξεγελά η βαθμολογική θέση της αντιπάλου.

Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι πρόκειται για μία πολύ σκληρή και συμπαγή ομάδα, η οποία γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη στην έδρα της και ότι το παιχνίδι χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα από ότι όλα τα προηγούμενα».