Καστρίτης: «Αφιερωμένη στον κόσμο»

Ο Αρκαδικός πέτυχε μία μεγάλη νίκη επί του Παγκρατίου και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στη νίκη αυτή και τα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου.

Για το παιχνίδι με το Παγκράτι: «Το όνομα του Παγκρατίου και την ιστορία του τα γνωρίζουν όλοι, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε εμείς, είναι μία από τις πιο ιστορικές αν όχι η πιο ιστορική ομάδα στην Α2.

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής δύσκολο και λόγω της ποιότητας του αντιπάλου, αλλά κυρίως λόγω της ψυχολογικής πίεσης που νιώθαμε εμείς ως ομάδα. Δεν έχει να κάνει τόσο με την ήττα και την κακή εμφάνιση στα Τρίκαλα την περασμένη εβδομάδα, όσο με το χαμένο παιχνίδι στην έδρα μας με τις Σέρρες δεκαπέντε μέρες πριν.

Μας είχε κοστίσει πάρα πολύ, τα παιδιά ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένα, τελικά το καταφέραμε, το ξεπεράσαμε, τα παιδιά έπαιξαν με τρομερή ψυχή, έδειξαν τρομερή διάθεση και στο τέλος με τη δύναμη και το πάθος καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Θα ήθελα ειλικρινά εκ μέρους όλης της ομάδας, να αφιερώσουμε αυτή την νίκη σήμερα στον κόσμο και αυτό το λέω, γιατί οι παίκτες μας ήξεραν πολύ καλά ότι μετά το παιχνίδι με τις Σέρρες, ο κόσμος που είχε έρθει να στηρίξει την προσπάθειά μας, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ.

Τους το χρωστούσαμε, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την σημερινή στήριξη, τους αφιερώνουμε τη νίκη. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε ξεχωριστά αυτή την νίκη στον μικρό Γιώργο, που είναι δώρο για τα γενέθλιά του, αφού δεν καταφέραμε να του το κάνουμε στο παιχνίδι με τις Σέρρες»

Που κρίθηκε το ματς: «Όλα τα παιχνίδια και ιδιαίτερα αν μιλάμε για ντέρμπι όπως το σημερινό και όπως τα περισσότερα παιχνίδια στη φετινή Α2 κατηγορία, κρίνονται στα τελευταία λεπτά.

Είναι το σημείο ακριβώς που χάθηκε το παιχνίδι με τις Σέρρες, έχει να κάνει καθαρά με την συγκέντρωσή μας και την διαχείριση καταστάσεων στο παρκέ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Με τις Σέρρες δεν λειτουργήσαμε σωστά, χάσαμε το παιχνίδι, δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι και μέσα στο γήπεδο, αλλά και σε ότι αφορά το μυαλό και την συγκέντρωση και από ότι είδατε σήμερα, οι παίκτες μας ανταπεξήλθαν πολύ καλύτερα».

Που χρειάζεται να βελτιωθεί η ομάδα: «Μια οποιαδήποτε ομάδα γενικά χρειάζεται πάντα βελτίωση. Εμείς δουλεύουμε κάθε μέρα. Το σημαντικό είναι να αποκτήσουμε την ομοιογένεια, που θέλουμε και φυσικά το λέει και το σκορ, θέλουμε τρομερή βελτίωση στην άμυνα.

Δεν γίνεται κάθε φορά τα παιχνίδια μας να τα παίζουμε στο 85, στο 83, ή στο 87. Τον ρυθμό μας πρέπει να τον επιβάλλουμε από την άμυνα. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε αυτό, τόσο καλύτερα για όλους και θα γλυτώσουμε από αντίστοιχα χτυποκάρδια στο μέλλον».