Καστρίτης: «Δύσκολο παιχνίδι…με στόχο τη νίκη»

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του θα δώσει το Σάββατο (20/10) ο Αρκαδικός απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετική ψυχολογία από τους αγώνες της πρεμιέρας.

Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο με τον Αρκαδικός να χρειάζεται από νωρίς τον 6ο παίκτη του, που δεν είναι άλλος από τον κόσμο της ομάδας.

Από τη Δευτέρα εξ άλλου και από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για αυτό το ματς, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό του Γιάννη Καστρίτη και του Μπάμπη Αλεξόπουλου, παρά μόνο η ομάδα της Αμαλιάδας και πώς θα αντιμετωπιστεί από το τεχνικό επιτελείο του Αρκαδικού.

Μιλώντας για τον πρώτο φετινό αγώνα στην Τρίπολη, ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα, όπως είναι ο Κόροιβος, που ξεκίνησε με μία μεγάλη νίκη και μία πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μετά τις τελευταίες προσθήκες που έκανε στο ρόστερ του, έχει ακόμα καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη εμπειρία σαν ομάδα.

Για εμάς είναι ένα παιχνίδι στην έδρας μας, όπου ο στόχος είναι, όπως σε όλα τα παιχνίδια στην Τρίπολη η νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε και σε αυτή την προσπάθεια, θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να είναι συμπαραστάτης μας, βοηθώντας μας να ξεκινήσουμε νικηφόρα τα παιχνίδια στην έδρα μας».