Καστρίτης: «Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί»

 

kastritisΠριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο στη Βέροια, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην αντίπαλη ομάδα, τονίζοντας πώς διαθέτει παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς.

Ο νεαρός προπονητής του Αρκαδικού συνέχισε τις δηλώσεις του για να καταλήξει πώς όλοι στις τάξεις της ομάδας αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με ιδιαίτερη σοβαρότητα και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ότι καλύτερο τους αναλογεί.

 «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα του Φίλιππου. Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ ποιοτικούς και έμπειρους, από την κατηγορία, παίκτες, η οποία ξεκίνησε με πρωταγωνιστικούς στόχους το πρωτάθλημα και μετά από μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, φαίνεται στα τελευταία δύο παιχνίδια πώς επανέρχεται σε καλή κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί».

Αναχώρηση για Βέροια

Στις 11 π.μ. της Παρασκευής η αποστολή του Αρκαδικού θα αναχωρήσει για την Βέροια, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο Βέροιας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει σε ένα ακόμα παιχνίδι τους τραυματίες Πάνου, Αντωνιάδη.