Καστρίτης: «θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε πετύχει»

Νικηφόρα ξεκίνησε τη σεζόν ο Αρκαδικός καθώς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς επικράτησε του Ηράκλειο. Ο προπονητής των Αρκάδων, Γιάννης Καστρίτης που έκανε από την πλευρά του ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής της ομάδας, σε δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τη νίκη αλλά και την πορεία της ομάδας:  «Να ευχηθούμε σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο, αφού πρόκειται για μια δύσκολη χρονιά που πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ να κρατήσουμε ζωντανό το άθλημα. Το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα μας. Να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή δύναμη, από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο.

Η ομάδα σχηματίστηκε σήμερα για πρώτη φορά και τα παιδιά έπαιξαν παρέα μόλις λίγα λεπτά προπόνησης, να μάθουν τα
συστήματα και τίποτα άλλο. Το παιχνίδι είχε προπονητικό χαρακτήρα, αλλά πρέπει να αναφερθούμε στην τεράστια διάθεση τους για νίκη. Κατάφεραν να κερδίσουν έναν καλό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Ηρακλείου, την οποία και θα ήθελα να συγχαρώ.

Όσον αφορά τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες μας, αυτούς που βγήκαν από τις ακαδημίες του συλλόγου, συν τον Μπουρή και τον Μουστόγιαννη που ήρθαν από την Άμιλλα και τον Πίνη που ήρθε από τον Αμύντα, έχουν δείξει μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις, καταλαβαίνοντας το ρόλο τους στην ομάδα. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε όλοι με τον ίδιο ζήλο.

Ουσιαστικά τώρα ξεκινάμε, έχουμε μπροστά μας τέσσερις εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να τα συνδυάσεις όλα. Φυσική κατάσταση, μοντάρισμα, τακτική. Υπάρχουν κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Πιστεύω πώς θα είμαστε εντάξει. Θέλουμε να κάνουμε μία ακόμα μεταγραφή μέχρι τότε.

Ο φίλαθλος κόσμος έχει δείξει πώς είναι κοντά στην ομάδα και νομίζω πώς και φέτος θα είναι στο πλευρό του Αρκαδικού. Πάντα μας στηρίζει και το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα νεαρά παιδιά από την Τρίπολη, μαζί με τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες θα
προσφέρουν κάτι όμορφο για να βλέπουν οι φίλαθλοι.

Πραγματικά το μπάτζετ είναι περιορισμένο, όντως οι συγκυρίες είναι δύσκολες, όμως θα πρέπει να πούμε ότι η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να δημιουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα.

Στόχος της ομάδας για φέτος είναι, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι να δίνουν όλοι ο 100%. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη. Από κει και πέρα, αν το καταφέρουμε αυτό, θα δούμε στο τέλος τι θα έχουμε πετύχει».