Καστρίτης: «Το πρόγραμμα είναι παγίδα»

Ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Φιλαθλητικό. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, σχολίασε το παιχνίδι, τονίζοντας πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ χαρακτήρισε τη συνέχεια του πρωταθλήματος… παγίδα.

«Καταρχήν να συγχαρούμε την ομάδα του Φιλαθλητικού για την εμφάνιση και τη νίκη της. Θεωρώ πώς δίκαια μας κέρδισαν, όντως είναι πολύ καλή και αθλητική ομάδα και συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο. Από εκεί και έπειτα, εμείς σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μας, αλλά είμαστε δυσαρεστημένοι από το χρονικό σημείο στο οποίο την κάναμε την προσπάθεια.

Δηλαδή θα προτιμούσα να είχαμε ξεκινήσει πολύ δυνατά το ματς, όπως το τελειώσαμε και αν στο τέλος μέναμε από δυνάμεις έχει
καλώς. Ας ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Το ότι το πρόγραμμα γίνεται βατό, αυτομάτως είναι και η παγίδα που πρέπει να αποφύγουμε. Δεν μπορώ να πω ότι το πρόγραμμα γίνεται έτσι, γιατί παίζουμε με ομάδες που είναι χαμηλότερα στη  βαθμολογία.

Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι όλα τα ματς είναι και για τους δύο αντιπάλους ζωής και θανάτου. Οπότε δεν θεωρώ ότι το πρόγραμμα
γίνεται πιο εύκολο. Θέλει τεράστια προσοχή και στην ουσία να μην αλλάξουμε κάτι από αυτό που μέχρι στιγμής κάναμε. Προπόνηση κάθε μέρα στο γήπεδο και ό,τι δουλεύουμε να το βγάζουμε στα παιχνίδια μας το Σάββατο».