Καστρίτης: «Eτοιμοι να δώσουμε το 200%»

Να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία θέλει αυτό το Σάββατο ο Αρκαδικός κόντρα στον Ηράκλειο, καθώς με νίκη πετυχαίνει το στόχο του. Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του ενώ απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους.

«Είναι ένα από τα τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό μας και σίγουρα ένα από τα σημαντικότερα που έχουμε δώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Με νίκη εξασφαλίζουμε την παραμονή μας στην κατηγορία για ακόμα έναν χρόνο. Όλοι στην ομάδα και κυρίως οι παίκτες μας, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τεράστιο κίνητρο και όπως έδειξαν στις προπονήσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας, είναι έτοιμοι να δώσουν το 200% για τη νίκη”, είπε αρχικά ο ταλαντούχος προπονητής ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

Σε αυτή την προσπάθειά μας λοιπόν, κάνουμε ακόμα μία φορά έκκληση στο φίλαθλο κοινό –που μας έχει στηρίξει σημαντικά και φέτος- να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο και να μας βοηθήσει στο παιχνίδι, όντας ο 6ος παίκτης μας».