Κατέθεσε ένσταση ο Αρης Πετρούπολης

Το μη θεωρημένο για την τρέχουσα περίοδο δελτίο ταυτότητας του τεχνικού του Παπάγου, Νότη Κονδύλη ήταν η αιτία που ο Αρης Πετρούπολης προχώρησε σε ένσταση για τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες την περασμένη Δευτέρα (10/10), στον οποίο ο Παπάγου είχε επικρατήσει με 66-64.

Αναλυτικά:

«Ένσταση για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παπάγου υπέβαλλε ο Άρης Πετρούπολης, αφού όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα επετράπη στον προπονητή του Παπάγου να ασκήσει κανονικά τα καθήκοντα του, ενώ το δελτίο ταυτότητας του δεν ήταν θεωρημένο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά παλιό.

Η εν λόγω παράβαση αποτελεί σφάλμα το οποίο αναγράφεται ρητά στο άρθρο 6 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ  Ανδρών και στο άρθρο 4 του κανονισμού προπονητών της Ε.Ο.Κ και μάλιστα επιφέρει ποινές ανάλογες με παράτυπη συμμετοχή αθλητού.

Η ομάδα του Άρη Πετρούπολης έχει τη βεβαιότητα ότι θα τηρηθούν από το συμβούλιο της ΕΣΚΑ οι κανονισμοί και οι προκηρύξεις, όπως αυτές υπογράφονται από τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑ, κ. Μπασούρη και τον Γραμματέα, κ. Αλεξόπουλο, αποδυκνείοντας την σοβαρότητα των θεσμών και των οργάνων που τους υπηρετούν, καθώς και τη διαχρονική εμπιστοσύνη των σωματείων στην κρίση και τις αποφάσεις τους».